Denim Drift: verwerk de kleur van 2017 in je interieur

Misschien heb je het al een keer voorbij zien komen, maar Denim Drift is uitgeroepen tot de kleur van 2017! We zien het overal in ons dagelijks leven en volgens Flexa dit jaar ook in ons interieur. Ieder jaar wordt er, door Flexa, bekend gemaakt wat de kleur van het jaar is. Dit jaar is Denim Drift dus benoemd tot de kleur van 2017. Daarom hebben wij bij Trendymeubels.nl een paar leuke items die passen bij deze kleur geflecteerd. Met deze meubels en woonaccessoires ben je dit jaar helemaal hot!

Ga aan de slag met blauwe en grijze woonitems

De blauwgrijze kleur Denim Drift is afgeleid van het meest gedragen blauwe kledingstuk, namelijk de jeans. Het is een tijdloze veelzijdige kleur die past bij de tijd van nu.  Het is een kleur met steeds een ander karakter. Dit heeft te maken met het lichtinval of de meubels en accessoires waarmee het wordt gecombineerd. Je kunt alle kanten op met de kleur Denim Drift. Het is toe te passen in elk interieur en daardoor een ideale keuze om gebruiken in jouw woning! Bij de Innovation Slaapbank Aslak is blauw bijvoorbeeld gecombineerd met zwarte elementen wat het geheel stoer maakt.

denim drift interieur

Combineer denim drift met andere blauw kleuren

De veelzijdige must-have blauwgrijze kleur is ook perfect te combineren met andere blauw- en grijstinten.  Maar, je moet het wel durven toe te voegen iaan je interieur. Het is een opvallende kleur. Toch werkt kleur blauw kalmerend en verzachtend. Hout soorten doen het ook zeer goed in combinatie met de blauwgrijze kleur. Vooral lichte houtsoorten geven je interieur ruimtelijkheid.  Om te zorgen voor contrast kun je gebruik maken van donkere tinten zoals is gedaan bij de Salontafel Steel. Creëer je eigen Denim Drift interieur met de meubels en woonaccessoires van Trendymeubls.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *