Canvasdoek voor de jongenskamer

We wonen nu 2 maanden in ons nieuwe huis. De kamer van mijn dochter is bijna helemaal klaar. Zij heeft nieuwe gordijnen gekregen en al haar spullen staan bijna op zijn plek. Ze moet eigenlijk echt even goed haar spullen uitzoeken maar als 8 jarige is het erg moeilijk om afstand te doen van je speelgoed. Van de week gaan we daarom samen nog even aan de gang maar dan is haar kamer echt klaar.

Jongenskamer

De kamer van mijn jongens is nog lang niet klaar. De ruimte op zich is klaar. De vorige bewoners hadden een muurtje behangen. Mijn zoons wilde in eerste instantie dat hier ander behang op zou komen maar nu alles staat willen ze het behang laten zitten. Het grootste probleem bij mijn zoons is de opruim mogelijkheid. Zij zijn van 2 naar 1 kamer gegaan. Daarbij had een van mijn zonen een wand vol planken waarop o.a. al zijn lego stond en deze hebben we hier nog niet opgehangen. Hun kamer oogt dan ook rommelig omdat er nog een aantal verhuisdozen staan.

Om hen een beetje op te vrolijken en hen ook iets nieuws voor hun kamer te geven heb ik een foto van hen beide op canvas laten afdrukken via Canvascompany.nl. Een foto waarop ze erg stoer staan. Deze is gemaakt tijdens het kinderfeestje van mijn oudste. Natuurlijk wisten de jongens van niets en waren ze erg verrast toen het pakket binnenkwam. 

De foto hangt boven hun game hoek en ze krijgen leuke reacties van hun vrienden.

Deze week zal ook het planken systeem opgehangen worden dus eind deze week hebben ze een kamer die af is. Een stoere jongenskamer waarmee ze weer even vooruit kunnen.

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *