traplift

De traplift: een aanvulling op uw interieur

Ongetwijfeld heeft u van uw woning een sfeervol en met zorg ingericht thuis gemaakt. Begrijpelijk dat u opziet tegen een kostbare verbouwing of een verhuizing, wanneer het traplopen steeds lastiger wordt. Een goede traplift, die uw bovenverdieping weer bereikbaar maakt, hoeft tegenwoordig geen sta-in-de-weg meer te zijn in uw interieur. Want wist u dat ze vrijwel volledig naar uw wensen zijn aan te passen?

Naast de standaard, crèmewitte buizen, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie kleur donkerbruin. Ideaal om te combineren met uw prachtige houten trap. Het is ook mogelijk om de buizen, afhankelijk van de uitvoering, uit te laten voeren in lichtgrijs of zwart. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat u de traplift helemaal kunt laten passen bij uw interieur, of juist op kunt laten vallen door te kiezen voor contrasterende kleuren. De moderne design trapliften van nu mogen gezien worden.

Smaakvolle bekleding
Naast het buizensysteem, kunt u ook met de zitting en rugleuning van de stoel alle kanten op. Gaat u voor een comfortabele uitvoering in stof? Dan behoren de kleuren grijs, crème, rood én bruin tot de opties. Wenst u liever een wat luxere uitstraling? Denk dan eens aan kunstleer of echt leer.

De kunstleren bekleding is gemakkelijk in onderhoud en is vrijwel niet te onderscheiden van echt leer. Om de bekleding zo goed mogelijk bij de rest van uw woning te laten passen, kunt u kiezen uit maar liefst vier kleurstalen. Hazelnoot, parelwit, nachtblauw en zwart; er zit vast en zeker een perfecte kleur voor u bij. En dan hebben we het nog niet eens gehad over echt leer, waar taupe en kastanjebruin tot de keuzemogelijkheden behoren. Koopt u een tweedehands traplift? Dan wordt de stoel in overleg met u voorzien van nieuwe bekleding.

Een ware blikvanger
Zoals u leest kan een traplift dus gemakkelijk aangepast worden naar uw smaak. Wees dan ook niet bang om te spelen met kleuren en contrasten. Of u nu voor een accent gaat in de bekleding, of helemaal uitpakt met kleur; er is altijd een mogelijkheid die past bij uw smaak. Zo hoeft u niet te verhuizen en wordt er geen afbreuk gedaan aan uw mooie inrichting.

Ziet u het nog niet voor u? Laat u dan inspireren door een bezoek aan een showroom, of tijdens een persoonlijk gesprek. U kijkt elke dag tegen de traplift aan en dan wilt u er ook van kunnen genieten, nietwaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *