Snacklight fatboy

De snacklight van Fatboy

De snacklight van Fatboy

HERE’S THE STORY

Serveer je snacks in stijl! Het maakt niet uit wat voor welke gelegenheid je deze oversized tray met herkenbaar vormgegeven lamp gebruikt, de Snacklight vormt hoe dan ook het middelpunt van de belangstelling.

Het stoere metaal in combinatie met hoogwaardig kunststof is een per- fecte match, en de magneet in de bodem van het lampje geeft het geheel een onverwachte twist. De lamp en tray blijven op deze manier namelijk stevig aan elkaar verbonden, maar het flexibele systeem geeft je tege- lijkertijd meerdere mogelijkheden. Alle voordelen van onze Edison the Petit-techniek zitten ook verwerkt in de Snacklight. Hij is dus oplaadbaar, draadloos en geschikt is voor gebruik binnen en buiten.

Beschikbaar in 6 mooie kleuren en met een glossy finish is dit onafschei- delijke duo verre van saai, en makkelijk in te passen in elk in- of exterieur. Serveer je gasten op een onverwachte manier, creëer een stijlvolle plek in je huiskamer of gebruik ‘m tijdens eindeloze zomeravonden.

De tray en lamp zijn voor elkaar gemaakt. Mooi in zijn eenvoud en met 1001 manieren om ‘m te gebruiken; er is echt geen excuus meer om niet ten minste één van deze beauties in huis te halen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *