advent kalender

Advent kalender maken

Hier zijn de kinderen al weer aan het aftellen. De maand december komt er weer aan en dat betekent feest. Maar ja voor kinderen is het best moeilijk te bevatten hoe lang ze nog moeten wachten voordat het kerst is daarom is het leuk om een adventkalender te gebruiken.

Nu kan je bij veel winkels een adventkalender kopen. Van opa en oma krijgen onze kinderen er vaak een waar chocola in zit. Omdat ik vond dat er al genoeg gesnoept werd in deze periode heb ik aan opa en oma gevraagd of ze een advent kalender van de Hema voor de kinderen wilde kopen. Hier zit in elk laadje een klein cadeautje. Daarbij is dit een stevige verpakking dus de kinderen hebben deze nog steeds op hun kamer staan. Zij bewaren daar nu gummetjes en legopoppetjes in.

Het is ook leuk om een eigen kalender te maken. Gelukkig is daar inspiratie genoeg voor te vinden. Ik heb er een aantal voor je verzameld. Van adventkalender van lege wc rolletjes tot kalenders van zelf gemaakte zakjes. Je kan zelfs kiezen wat je erin doet dus je houdt op deze manier de controle in eigen hand.

Bron 1e foto: Brightbazaarblog

advent boom

Bron: Hometalk

kalender kerst

Bron: Mypersonalaccent

zakjes kalender

Bron: Onegoodthingbyjillee

cadeautjeskalender

Bron: The Crafty Crow

uiltjeadvent

Bron: Lykke

kerstboom adventkalender

Bron: Lovenordic

tak met huisjes

Bron: Babble

ladder kerst

Bron: Iheartnaptime

adventskalender

En voor de laatste kan je de labels gratis downloaden op Minidrops

cb78dbda762707c588ea49fcab7556f0

Meer kerstinspiratie:

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *