wat hang ik boven de bank

De ruimte boven je bank

Wat hang ik boven mijn bank?

De meeste van ons hebben hun bank tegen een muur aanstaan. Zeker als je een middelmaat woning heb, heb je vaak geen plek om je bank middenin de ruimte neer te zetten. Door dat je bank tegen de muur aanstaat ontstaat daar achter vaak een kale lege muur. Wat kan je daar nu ophangen of meedoen?Een plankje boven je bank hangen

Door een plank boven je bank te hangen creëer je een mogelijkheid om elke keer een andere sfeer achter je bank te maken. En het voordeel van een plank achter je bank is dat het je erg voor opties biedt. Je kan hier namelijk alles opzetten wat je leuk vindt. Zo kan je er voor kiezen om een varia aan poster in prachtige lijsten achter je bank te hangen.

Het is ook leuk om kleine kunstobjecten op de plankjes te zetten of meegebrachte vakantieherinneringen.

plankje achter de bank
Bron: http://www.bloglovin.com/blog/post/722149/1609954767/

Posters, foto’s, schilderijen en lijsten ophangen boven je bank

Wil je geen plank achter je bank dan kan je de poster ook gewoon ophangen. Of ga op zoek naar een schilderij wat bij je interieur past en hang deze op achter je bank. In veel plaatsen kan je ook kunst huren zo kan je elke keer iets anders ophangen.

Wil je het iets persoonlijker laat dan een mooie foto op canvas, glas of dibond afdrukken voor een blijvende herinnering. En kies er dan voor om deze in een grote versie te laten afdrukken. Of maak een drieluik maar zorg wel dat het iets wordt wat opvalt.

wat hang ik achter de bank
Bron: http://www.lagarbatella.com/
foto achter je bank ophangen
Bron: http://www.amerrymishapblog.com/
schilderij achter de bank
Bron: http://nordicdays.blogspot.nl/2014/02/fargebarn.html

Budget oplossingen

Wil je niet teveel geld uitgeven aan iets wat je boven je bank kan hangen dan is een OSB plaat achter je bank neerzetten iets voor jou. Voor een klein budget koop je een plaat welke je elke keer met allerlei poster, foto’s of inspirerende teksten kan aankleden. Koop een mooie rol masking tape om het geheel wat op te fleuren. Een perfecte manier van budget wonen.

wat achter de bank hangen
Bron: http://www.transitoinicial.com/

Pronkrekje

Wil je iets meer kwijt achter je bank dan kan je een pronkrek achter je bank ophangen. Deze kan jij bij verschillende winkels kopen maar van steigerhout kan je er ook een zelf maken. In een pronkrek kan je je fotolijstjes neerzetten maar ook kleine vaasjes kun je laten pronken. En heb jij een mooie collectie aan boeken of tijdschriften leg deze dan ook in het pronkrek neer.

pronkrekje achter je bank
Bron: http://www.vtwonen.nl/wp-content/uploads/2014/02/vtwonen-letterbak-woonkamer-horizontaal-pronkplek.jpg
Steigerhouten pronkrek
Bron: http://www.jorg-steigerhout.nl/

Bron 1e foto: Lagarbatella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *