kledingkasten

De nieuwe kledingkasten op maat van Slaapkamerweb

Is jouw kledingkast een keer aan vervanging toe? Omdat je bijvoorbeeld gaat samenwonen, verhuizen of het interieur van je slaapkamer wilt vernieuwen? Zoek dan niet verder, wij hebben precies waar je naar op zoek bent. Onlangs heeft Slaapkamerweb namelijk haar kledingkasten assortiment vernieuwd met tientallen nieuwe modellen. Van klassieke houten draaideurkasten tot moderne hoogglans schuifdeurkasten, je hoeft bij Slaapkamerweb niet bang te zijn dat je met lege handen naar huis gaat.

Slaapkamer speciaalzaak

35 jaar geleden werd het familiebedrijf Slaapkamerweb opgericht in Zutphen. Wat begon als een slaapkamer speciaalzaak met ruime toonzaal groeide tien jaar geleden ook uit tot een succesvolle webshop. Naast een ruime collectie (kleding)kasten ben je bij Slaapkamerweb overigens ook aan het juiste adres voor bedden, boxsprings, bedbodems en beddengoed. 

boxspring

Kledingkasten op maat

Onlangs heeft Slaapkamerweb haar kledingkasten assortiment een update gegeven. De nieuwe kasten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de vorige, maar dan in een moderner jasje. Het kopen van een kledingkast bij Slaapkamerweb brengt een groot voordeel met zich mee: alle kledingkasten zijn op maat voor jou te maken. Hoe dit in zijn werk gaat? Dit leggen we je graag even uit.

Kies je type kast

De eerste stap is het kiezen van een type kledingkast. Wil je een kast met draaideuren, zweefdeuren of schuifdeuren? Om je een beetje op weg te helpen zullen we kort de verschillen benoemen. In de meeste huishoudens is momenteel de draaideurkast terug te vinden. Met naar buiten openslaande deuren wordt deze kast ook wel de klassieke kledingkast genoemd. Maar door de toenemende populariteit van de moderne interieurstijl kwam ook de vraag naar een moderne kast. De zweef- en schuifdeurkasten hebben een strakkere afwerkingen en ogen hierdoor een stuk moderner. Daarnaast is het ook ruimtebesparend, de deuren hangen immers in de kast en slaan dus niet naar buiten open.

Kies je basismodel

Als je het type kast bepaalt hebt is het tijd om een basismodel te kiezen. De verschillen tussen de basismodellen zijn echter minimaal. De één heeft bijvoorbeeld een matte afwerking, de ander weer een hoogglans afwerking. Welke keuze je hier maakt heeft puur met je eigen smaak te maken.

Bepaal het uiterlijk

En dan is het nu tijd voor het leukste gedeelte: het uiterlijk van de kledingkast aanpassen! Hier kan je je creatieve mind helemaal zijn gang laten gaan. Wil je een opvallende kledingkast in een felle kleur? Of ga je toch voor een kledingkast die opgaat in het interieur van je slaapkamer? Pas het materiaal, de kleur en de handgrepen aan en overweeg extra opties als spiegels en verlichting voor in de kast. Hoef je ook niet telkens naar een spiegel toe te lopen of je partner ’s ochtends vroeg wakker te maken met een felle lamp 😉 Als laatste dien je een keuze te maken omtrent de afmetingen. Is de kast alleen voor jezelf? Dan is een breedte van 200cm vaak voldoende. Deel je hem met je partner? Dan kan je er vaak wel vanuit gaan dat de kast minimaal 400cm breed moet zijn.

Deel de kast in

Als kers op de taart biedt Slaapkamerweb je ook nog de mogelijkheid om de interne indeling helemaal zelf te bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra legplanken of hangrekken wanneer jij deze nodig denkt te hebben. Ook zijn er speciale mogelijkheden, zoals een pantalonhouder of schoenenrek.

Gratis verzending & montage

Als de uitgebreide personalisatie mogelijkheden je nog niet overtuigd hebben gooit Slaapkamerweb er nog een schepje bovenop. Bestel je namelijk een kledingkast op maat, dan bezorgen én monteren zij deze gratis voor je bij jou thuis! Hoef jij je ook niet eeuwig bezig te houden met welk schroefje of boutje waar precies hoort. En, wanneer ze klaar zijn, nemen ze ook het afval mee en wordt dit bij Slaapkamerweb gescheiden.

Zijn de scherpe prijzen van Slaapkamerweb niet laag genoeg? Dan heeft Slaapkamerweb een alternatief voor je: Bedroomshop. De prijzen van het assortiment van Bedroomshop liggen nog net iets lager dan bij Slaapkamerweb. Daarbij verkopen ze ook complete slaapkamers tegen fikse kortingen. Zo heb je voor een spotprijs al een kast, 2-persoonsbed en twee nachtkastjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *