De natuur staat centraal in de behangcollectie van Scandinavian Surface

Photowall presenteert met trots Nordic Moods; een collectie van de hand van het Noorse Scandinavian Surface. Deze designgroep is al meerdere keren in de prijzen gevallen en staat bekend om zijn sobere, elegante stijl met fraaie silhouetten uit de Scandinavische natuur. Dit komt ook terug in de nieuwste samenwerking met Photowall.

Sobere structuurwandenmooie bomen en geometrische elegantie. De fascinatie van Scandinavian Surface voor de natuur is duidelijk terug te zien in de collectie Nordic Moods.

­”De Scandinavische natuur is een immer terugkerende bron van inspiratie in ons design. Wij worden steeds weer gefascineerd door de kleuren, vormen en structuren. In combinatie met invloeden vanuit de kunst, architectuur en geometrie willen wij in ons designproces een speciale beleving en een speciaal gevoel creëren met het behang”, vertelt Ann-Tove Engenes.

Het behang in Nordic Moods loopt uiteen van surrealisme tot natuurgetrouwe motieven. De kleurnuances zijn breed en lopen van lichte elegantie naar sobere, donkere tinten die afkomstig zijn uit het kleurenpalet van de natuur. De uitstraling van weefsel, mozaïek, foto en textiel wordt met structuren van beton, hout en metaal gecombineerd, wat samen voor het magische gevoel zorgt waar het in het Noorse Bergen werkzame designerkwartet bekend om staat.

Nordic Moods is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en is op maat te bestellen voor 46 EUR per vierkante meter. De styling en fotografie voor de interieurfoto’s zijn verzorgd door Sofia Jansson/Mokkasin.

Photowall is momenteel de grootste van Scandinavië op het gebied van fotobehang, met een breed assortiment wanddecoratie op maat; fotobehang, designbehang en canvasschilderijen. Alle producten worden vervaardigd in de fabriek in Skarpnäck bij Stockholm en vervolgens over de hele wereld verzonden. Photowall heeft een passie voor design en kwaliteit en is altijd op zoek naar nieuwe en boeiende designsamenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *