De moderne retro look: Spitfire Design

Deze platen zijn meestal aan de buitenkant van het meubel bevestigd waardoor het een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

spitfire design stoel

4k_sp2011_copenhagenspitfire_office_12

Spitfire design meubels

Er zijn veel verschillende meubels in Spitfire Design verkrijgbaar. Vele design klassiekers zijn bewerkt met het aluminium om een nieuwe en wat stoerdere look aan te gaan. De Swan Chair van Arne Jacobsen uit 1958 is zo’n design klassieker die er opeens geheel anders uit ziet.

1_4209

Bron: 4udesigned.nl

Maar ook de Egg Pod Chair van Eero Aarnio uit 1963 doet mee. Zou zo’n aluminium afwerking iets zijn voor in jouw interieur? Het geeft de gehele ruimte een stoerder effect en het geeft de stoel natuurlijk een nieuw jasje.

desk-metal2

Bron: Cdn.homedit.com

restoration-hardware-aviator-wing-desk-and-devon-spitfire-leather-chair1

Bron: Idiva.com

Spitfire design meubels combineren

Het combineren van spitfire design meubels kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van meerdere spitfire design meubels in een zelfde afwerking. Hierdoor zal een meubel minder snel een eye-catcher in het interieur vormen maar meer een sfeer. Als je een spitfire design stoel als object in de ruimte plaatst dan wordt het echt een eye-catcher. Dit kun je bijvoorbeeld doen door andere soorten meubels te gebruiken in dezelfde ruimte. Ruw houten meubels of juist strak afgewerkt meubilair.

Voor meer mooie en unieke meubels in een spitfire design kun je een kijkje nemen op www.designstoelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *