De leukste vloerkleden voor kinderkamers

De baby- of kinderkamer inrichten kan op verschillende manieren. Je kunt voor jouw zoon of dochter helemaal los gaan met leuke knuffels, een gezellig behang, maar ook een gezellig vloerkleed! 

Kinderkamers met een kleed op de grond zijn niet alleen sfeervol, maar ook nog eens enorm praktisch. Zo kan het tapijt tegelijkertijd een speelkleed in de kamer zijn, of een zachte basis vormen om lekker op te liggen. Omdat er zo veel keus is hebben we de leukste varianten van vloerkleden voor kinderkamers op een rij gezet. 

Gezellig speelkleed voor de kinderkamer

Een veel voorkomende variant van een kinderkamer vloerkleed is een speelkleed. Van een hinkelbaan tot een racebaan, autoweg of voetbalveld. Er zijn talloze kleden met prints waarop kids eindeloos kunnen spelen in hun kamer. 

Door de grote variatie aan verschillende designs kun je een speelkleed voor zowel een jongens- als meidenkamer uitzoeken. Daarbij is er keus voor alle leeftijden, van baby tot peuter en schoolgaande kids. Daarbij zorgt een kleed in de kamer van je kind voor geluiddemping, wat ook fijn kan zijn tijdens het spelen.

Dieren vloerkleed in talloze prints

Ook een vloerkleed met dierenprint is erg leuk in een kinderkamer! Wat dacht je van een stoere dino, een eenhoorn of leeuw? Er zijn talloze dierenvloerkleden voor kinderkamers te bedenken. De dierenprints kunnen de kamer van je kind echt tot leven brengen met deze gezellige vloerkleden. 

Zacht, effen kleed voor babykamers

Een zacht effen kleed is perfect voor de babykamer. In de hoge polen van het tapijt kan je kleine meid of jongen heerlijk liggen en kruipen. Wat is nu fijner dan uit bed stappen en deze zachte, hoge polen onder je voeten te voelen? Dit materiaal geeft direct een aangename, warme uitstraling in de kamer. 

Bij het zachte materiaal hoef jij je daarentegen niet zorgen te maken over vlekken. De meeste kindervloerkleden zijn namelijk speciaal gemaakt van materialen die makkelijk te reinigen zijn, zoals polypropyleen. Een ongelukje is natuurlijk snel gemaakt en hiermee heb je er weinig werk van. 

Kindervloerkleed rond voor kleine kamers

Een veel gekozen vorm voor baby- en kinderkamers is een rond kleed. Dit komt omdat dit formaat al snel in kleine ruimtes past. Hierdoor is het ideaal voor zelfs de kleinste babykamer.

Daarbij geeft de ronde vorm een speels effect in het lijnenspel van een ruimte, wat de kamer nog weer een stuk gezelliger kan maken. Met een leuke print zoals een voetbal komt de ronde vorm al helemaal tot zijn recht! 

Ben je nu benieuwd naar al deze vloerkleden? Bekijk het complete aanbod eens op www.tapijtenloods.nl. In deze webshop vind je talloze kindervloerkleden voor een goede prijs! 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *