De industriële woonkamer van Denise

Hoe ben je aan het thema van je woon/slaap/kinder/babykamer gekomen?

Ik vind een industriële uitstraling in combinatie met een Scandinavische stijl erg mooi. Dit wilde ik graag laten terugkomen in de woonkamer.

Hoe ben je aan je inspiratie gekomen?

Er is veel tijd opgegaan aan het doorspitten en zoeken naar inspiratie & leuke woonplaatjes op Pinterest en gave interieur accounts op Instagram. Zo ben ik ook op het idee gekomen om anderen te inspireren met mijn huisje met mijn account huisje_70. Daarnaast doe ik ook veel nieuwe inspiratie en inzichten op middels de opleiding, die ik op dit moment volg, tot interieurstylist.

woonkamer industrieel denise

Welke kleuren / welk behang heb je gebruikt?

Op de muur bij de haard hebben we gebruik gemaakt van de kleur ‘spoorloos’ van de Gamma. Op alle andere muren zit RAL 9016. Deze kleur wit neemt heel mooi de groengrijze Gamma kleur op, wat een mooi effect geeft. Dit maakt de ruimte één geheel.

Is er een bijzonder item, zoals een erfstuk?

Erg trots ben ik op de eettafel die volledig zelf is gemaakt door mijn vriend! Hij heeft hier veel tijd & energie in gestoken met heel mooi resultaat!

woonkamer industrieel denise

Zijn je meubels nieuw of 2e hands?

Onze meubels zijn voornamelijk nieuw. Een aantal vaasjes die in de woonkamer staan, heb ik bij de kringloopwinkel gekocht en deze een kleur gegeven door middel van Flexa Kleurtesters. Leuk om zelf te doen, budgetvriendelijk en een uniek item in huis!

Natuurlijk vinden we het leuk als je een ander inspireert. Waar heb je de spullen voor je kamer gevonden?

Een aantal meubels in de woonkamer zijn zelfgemaakt, namelijk de eettafel, de salontafels en het plantenkrukje; deze onderdelen zijn bij diverse bouwmarkten en onlinewinkels verkregen. De bank en de eetkamerstoelen komen van Prontowonen. Daarnaast komen we geregeld bij de Ikea!

woonkamer industrieel denise

En als laatste, heb je nog een leuke tip voor alle andere die bezig zijn met hun interieur? Bijvoorbeeld je favoriete woonwinkel. Of tips waar jij altijd rekening mee houdt als je een kamer inricht.

Bij het inrichten van accessoires, bijvoorbeeld vaasjes, zorg ik er altijd voor dat er hier drie stuks van zijn. Persoonlijker vind ik dit mooier en geeft een speelse uitstraling!

Volg Denise op instgram: https://www.instagram.com/huisje_70/

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *