De ideale ingrediënten voor een dag binge watchen

In deze gekke tijden komt het regelmatig voor dat je hele dagen en avonden thuis bent. Alle gezellige kroegjes en restaurants zijn dicht of hebben vroegere sluitingstijden. Je zult dus regelmatig op de bank neerploffen en blijven zappen. Gelukkig helpen streamingdiensten als Netflix en Videoland mee met een geweldig aanbod aan series en films. Maar een film of serie nog zo interessant zijn, er zijn wel een aantal voorwaarden. Wat te denken van de beste tv, goeie hapjes en goed gezelschap? We geven jou een aantal serietips en ingrediënten voor een dag binge watchen.

Het kiezen van de juiste serie

Uiteraard begint een dagje binge watchen met het uitzoeken van een goede film of serie. Ben jij een persoon die liever kijkt naar reality-tv, zoals bijvoorbeeld Married at First Sight? Of kan jij blijven hangen in de prachtige ogen van Michael Scofield uit Prison Break? Eén ding is duidelijk. Er is voor ieder wat wils. We geven alvast een aantal tips: 

  • Kastanjemanden
  • The girl from Oslo
  • Married at First Sight Australia

Je hebt nu drie series die jou gerust een dag op de bank houden. 

Wat heb ik nog meer nodig?

Het is al eerder aangegeven, maar er zijn een aantal dingen die van belang zijn. Je zit immers toch uren voor de buis. Heb je wel eens nagedacht over dingen die van invloed zijn op je avondje binge watchen? Zit je het liefst alleen? Kijk je op je telefoon of televisie? En heb je wel lekkere hapjes in huis?

Tv, laptop of Ipad?

Veel mensen kijken hun series of films tegenwoordig op een laptop of Ipad. Daar is helemaal niks mis mee. Iedereen heeft uiteraard zijn of haar voorkeur en er is geen goed en kwaad. Zeker door de hoge kwaliteit wat betreft beeld en geluid. Toch beleef je het anders dan wanneer je het beeld groter ziet. De features van een tv gaan net weer verder dan die van een laptop. Zeker wanneer je gebruik maakt van een Dolby Surround System. Over beleving gesproken!

Jouw gezelschap

Binge watchen in je eentje kan heerlijk zijn. Lekker in je huispak, haren in de war en alle gordijnen dicht. Wanneer je een relatie hebt en samen veel thuis bent kom je er niet onderuit om een serie met z’n tweeën te kijken. Laten we vooropstellen dat dit heel leuk is. Het is toch fijn zijn om dingen te bespreken die je ziet. En het is ook fijn als iemand anders een keer een drankje haalt. Zo hebben alleen kijken of met iemand allebei hun charmes.

Lekkere hapjes en drankjes

Een niet te onderschatten onderdeel van een avondje binge watchen zijn de hapjes en drankjes. Na een aantal uur krijg je immers toch trek en wordt je keel droger en droger. Zorg er daarom voor dat je altijd wat lekkere dingen in huis hebt, voordat je begint aan die goede serie. Je slaat jezelf voor de kop als je niks in huis hebt en van de bank moet komen om iets lekkers te halen.

Je hebt nu een aantal ingrediënten gelezen voor de perfecte dag binge watchen. Veel plezier en geniet er met volle teugen van!

Foto door cottonbro via Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *