vaas

De grote vaas

De dag na kerst. Ik moest even nadenken waar ik over wilde gaan bloggen. Als ik naar mezelf kijk dan weet ik wel waar ik het over wil hebben. Ik ben namelijk de boom al zat. We hebben hem dit jaar erg laat gezet, hij staat volgens mij net anderhalve week, maar als het aan mij ligt ruimen we hem morgen weer op.

Dat ik de boom weg wil komt met namelijk omdat ik behoefte heb aan rust en een opgeruimd huis. We hadden nogal drukke dagen. Mijn dochter is jarig tussen sinterklaas en kerst. En dit jaar waren ook mijn ouders 45 jaar getrouwd dus het was een maand vol feestjes. En dat is ook de reden waarom ik nu zoveel behoefte heb aan rust. Ik wil gewoon een opgeruimd huis zodat ook mijn hoofd weer opgeruimd wordt.

Voor de kinderen laat ik de boom nog even staan. Volgend weekend halen we hem weg maar ik ben wel al begonnen om naar een vervanger te kijken. Een van mijn favoriete is de grote vaas met een grote tak of grote gekleurde bloemen. Ik zal je een paar voorbeelden laten zien:

vaas

Houseofpictures

wijnvaas

Groengetint

grote vaas bruin

Binti home

draadmand vaas

Vibekedesign

grote vaas

De Wemelaer

pastel vaas

Stek magazine

vaas koper

Make over

vaas bloemen

VT wonen

(1e foto vaas HK living o.a. verkrijgbaar bij Fonq)

Grote vaas in je interieur

Een grote vaas in je interieur is niet alleen een puur noodzakelijk iets voor het neerzetten van je bloemen. Als je een goede grote vaas kiest zal deze ook gelijk een blikvanger in je interieur zijn.

Zeker als je kiest voor een vaas die minimaal 20 cm lang is. Een grote vaas zal je interieur dan ook echt iets extra’s geven.

En wat dacht je van een vaas op een voetje?

En in zo’n mooie vaas hoef je niet een standaard boeket te doen. Durf ook met je bloemen/inhoud te spelen. Plaats een enkele bloem of tak. Of zoals bij bovenstaande vul je vaas met kleine appeltjes.

En ga niet altijd voor standaard glas. Er zijn ook hele mooie andere vazen verkrijgbaar:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *