De eetkamerstoel mix

Wat voor eetkamerstoel heb jij ? Heb jij stoffen, leren of houten stoelen? Ik had tot 2 jaar terug plastic stoelen. Via marktplaats kon ik toen goedkoop aan mooie stoffen eetkamerstoelen komen. Mijn jongste was toen 4 en voor haar hadden we nog een triptrap stoel  dus ik durfde het wel te gokken. Nu 2 jaar later heb ik er toch wel spijt van. Het grootste probleem zijn de boterhammen met hagelslag :). De kinderen kijken niet goed uit en de hagels komen op de stoel te liggen. Nu hebben wij een grote hond die normaal alles opeet maar die hagels kan ze dan op een of andere manier niet vinden. De hagels blijven due liggen en maken vlekken op de stoel. Had ik toch maar voor iets anders dan stof gekozen.

Gisteren was ik bij Leolux en daar hadden ze prachtige leren stoelen maar daarvoor is mijn gezin (nog) niet geschikt. Met drie kinderen inclusief veel vriendjes en vriendinnetjes, een kat en een hond is leer nog niet echt raadzaam. Maar wat dan? 

Stoelenmix

Eigenlijk hou ik ook niet zo van dat gestylde. Ik hou wel van een beetje afwisseling. Een beetje anders dan anders. Daarom vind ik ook die tafel waarom heen allemaal verschillende stoelen staan ook zo gezellig. En dan hoeven het niet allemaal verschillende stoelen zijn ook juist een enkele andere stoel kan zo verrassend effect geven.

Bron 1e foto: Pinterest

eetkamer witte tafel

VT wonen

landelijke eetkamer

Bruynzeel keukens

eetkamer scandinavisch

Pinterest

spijlen eetkamerstoel

A cup life

eethoek landelijk

More than living

witte eetkamerstoel

VT wonen

eetkamer landelijk

Justanordinaryweekday

gezellige eethoek

Diyandmag

stoelenmix

Van het kastje naar de muur

eetkamer

VT wonen

Wil je zelf een mix van stoelen maken kijk dan eens naar de collectie stoelen van o.a. woonexpress, Kwantum of Lil . En de Eames stoelen zijn goedkoop verkrijgbaar bij Furnaround.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *