Bruno boxspring matras

DE BRUNO MATRAS

DE BRUNO MATRAS

Zonder dat je hier vaak bij stil staat, breng je zo’n een derde van je dag door in bed. Ook bepaald de kwaliteit van je nachtrust grotendeels je fitheid en humeur gedurende de dag. Wie slecht slaapt, heeft moeite met opstaan en gaat zonder al te veel zin naar het werk of school. Het belangrijkste onderdeel van je nachtrust is de matras en het loont zich dus hier eens bij goed stil te staan.

Met deze gedachte hebben de oprichters van Bruno hun bedrijf gestart. De missie was het vinden van de perfecte matras. Kwaliteit door hoogstaande materialen tegen een eerlijke betaalbare prijs. Waar je in de winkel wordt overspoeld met termen, materialen, types en dubieuze kortingsacties, doet Bruno dat anders.

Het team van Bruno heeft een matras ontwikkeld, die geschikt is voor iedereen tussen de 50 en 110 kg. Het is niet nodig te kiezen tussen verschillende materialen en hardheden, aangezien de matras zich door een geavanceerde formule perfect aan slaper aanpast. De matras is niet te hard of zacht, maar precies op maat. De vooraanstaande materialen hebben een hoge dichtheid, wat resulteert in een uitermate comfortabel slaapcomfort en tevens een lange levensduur. Bovendien heeft de Bruno matras een prachtig design.

De productie vindt geheel plaats in Duitsland, waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook is er een groot aandeel van handwerk, zijn de materialen veelal milieuvriendelijk en zitten er geen chemische bestanddelen in de Bruno matrassen. Zulke matrassen kosten in de winkel vaak meer dan duizend euro. Doordat Bruno geen winkels of tussenhandelaren heeft en niet onnodig veel verschillende type matrassen hoeft te produceren door hun geavanceerde formule, is de Bruno matras tegen een eerlijke scherpe prijs te koop.

Bruno

Tot nu toe is de Bruno matras geweldig ontvangen door de klanten en dit is niet alleen aan de kwaliteit en de betaalbare prijs van de matras te wijten. Bruno hecht waarde aan een vriendelijke en persoonlijke service. Zo is ieder pakket persoonlijk aan de klant gericht met een handgeschreven brief. Daarnaast bieden ze gratis verzending, een 30 dagen uitprobeertermijn waarin de matras kosteloos terug gestuurd kan worden en 8 jaar garantie.

De Bruno matras wordt een echte aanrader genoemd door klanten en experts. U heeft er al een  voor maar €425,-. Dit kan alleen via www.brunomatras.nl, hier vindt u tevens ook meer informatie en beoordelingen van klanten.

Brunomatras.nl matras

 

2 thoughts on “DE BRUNO MATRAS

  1. Zijn er ook daadwerkelijke reviews over de ligkwaliteit van deze matras naast deze die te vinden zijn op de site van Bruno zelf? Ik zou op de site van mijn eigen product ook geen slechte commentaren laten staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *