relatiegeschenken

De beste relatiegeschenken voor in huis

Heb je een collega of zakelijke relatie die een nieuwe huis heeft? Het is wel zo netjes om dan iets te geven. Maar juist bij deze mensen is het vaak lastig iets leuks te vinden. Het is immers wel iets persoonlijks. Wat vinden ze leuk? Wij vertellen je wat écht leuke relatiegeschenken zijn voor in huis. Overigens, heb je iets wat echt veel gebruikt wordt, dan is het nog voordelig voor het merk van je bedrijf ook! Mits je het bedrukt met je logo of boodschap.

De kleine dingetjes

Je kunt kleine en grote relatiegeschenken bedrukken. Kleine zijn leuk om er meerdere van in een pakket samen te stellen of om samen met iets groters te geven. Zo kun je mooie aanstekers bedrukken, of openers. Kaarsjes en onderzetters doen het bovendien ook vaak goed als kleinigheidje voor in huis.

Koken

Eten, wie houdt er niet van? Er zijn dan ook veel mensen die koken leuk vinden. Daar heb je chique spulletjes voor, die ook nog eens leuk staan in de keuken. Neem bijvoorbeeld snij- of serveerplanken van hout of bamboe. Echt een luxer geschenk is een messenset. Altijd handig om te krijgen wanneer je een nieuwe woning hebt om in te richten, voorál als het je eerste woning is natuurlijk. Dan heb je nog zóveel nodig. Bovendien kun je messen en messensets vaak stijlvol graveren!

Glashelder

Ook fijn om te krijgen in een nieuw huis zijn glazen. Je kunt glazen bedrukken met een leuke boodschap bijvoorbeeld. Als cadeautje op zichzelf zijn ze leuk, of als set. Je hebt sets van bijvoorbeeld theeglazen in een mooie geschenkverpakking die je kunt bedrukken of graveren. Dan kun je de glazen zelf onbedrukt laten. Want even eerlijk: een glas met iemands logo erop is leuk, maar staat niet heel stijlvol.

Tea time!

Koffie of thee drinken we haast allemaal. Daarom zijn accessoires hiervoor ook vaak erg in trek als cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een mok personaliseren en geven, of een theeset. Dat kan een theepotje met glas zijn, of iets met een thee-ei erbij. Je kunt een complete set als relatiegeschenk halen, of je eigen creativiteit inzetten en zelf een gave theeset samenstellen. Ook leuk voor de theeliefhebbers is een theedoos met allerlei smaakjes erin.

Wijnen, wijnen, wijnen!

Wijn! Daar houden veel mensen ook wel van. Hierbij is het wel handig om even goed na te gaan of diegene ook drinkt en of het wijn is wat hij drinkt. Het is natuurlijk vervelend om bij iemand aan te komen met wijn, terwijl diegene er helemaal niet van houdt. Voor de wijnliefhebber heb je toffe wijnen en wijnsets in mooie verpakkingen, voor een stijlvol geschenk. Populair in relatiegeschenkenland zijn overigens ook kaasplankjes. Want wat is een wijntje zonder een kaasje?

Voor in de tuin

Of iemand een appartement heeft of een huis, is natuurlijk een wereld van verschil. In dat laatste geval zit er hoogstwaarschijnlijk een tuin bij, waar je ook iets leuks voor kunt geven!

Helemaal nu met het voorjaar dat eraan komt. Tuingereedschap is leuk voor hen met de groene vingers. Vogelhuisjes of tuinlampen zijn vooral gaaf voor mensen die van een mooie tuin houden, maar het werk liever aan iemand anders overlaten.

 Zo zie je maar, er is méér dan genoeg te vinden! Het gaat er even om waar de relatie van houdt en wat voor huis het is. Dan kun jij met deze tips vast en zeker op een prachtig relatiegeschenk komen. Lekker persoonlijk én iets waar je relatie écht iets aan heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *