porseleinen servies

Dag plastic, hallo porselein!

Creatieve vaders lanceren porselein servies voor kinderen

De Amsterdamse vaders Jorden Raijmakers en Joris Raaijmakers van DiningKids presenteren porseleinen bordjes voor kinderen. Geïnspireerd op de dinerwensen van hun eigen kinderen, ontwierpen zij het speelse servies dat nu in de winkels ligt. Het doel: Minder plastic en meer creativiteit aan tafel.

Wij willen van elke maaltijd een feestje maken en we willen natuurlijk een goede toekomst voor onze kinderen. Duurzaam en fantasierijk servies helpt hierbij”, aldus Jorden Raijmakers.

Iedere maaltijd een feestje

De DiningKids vaders zijn trots op het feit dat de eerste producten in de winkels liggen: Twee stijlvolle borden en een kom van sterk kwaliteitsporselein. De zwart-wit illustraties op het servies, met Chef als hoofdkarakter, zijn grappig, uitdagend en brengen bij jong en oud een glimlach op het gezicht. ‘De eenvoudige tekeningen laten genoeg aan de fantasie en verbeelding over om te spelen en verrast te worden. En dat maakt het leuk aan tafel voor kinderen. ‘Er is ook aan de ouders gedacht: het zwart-witte porselein staat prachtig op iedere gedekte tafel, ’ aldus Raijmakers.

Van soepkom tot pannenkoekbord

  • De Juggling plate is een dinerbord waarbij je Chef een handje kan helpen zijn (en jouw) eten uit de grijpgrage pootjes van de muizen te houden.
  • Met de soep/dessertbowl de Fishing Bowl kom je al etend steeds weer iets nieuws tegen, volg de vislijn tot de bodem en ontdek wat Chef gevangen heeft!
  • Op het pizza/pannenkoekbord met doolhof kun je Chef en zijn vriend Bellboy helpen hun eten te vinden.
  • En in de kraft-kartonnen cadeauverpakking, zit een vouw/kleur-figuurtje verborgen, waardoor ook de verpakking een spel bevat.

DiningKids
DiningKids is het bedrijf van twee vaders van jonge kinderen. Hun doel is om eten met en vooral vóór kinderen leuker te maken, thuis en in de horeca. In hun producten staat de eigen fantasie en creativiteit van kinderen altijd centraal. DiningKids werkt verantwoord: Waar mogelijk wordt dicht bij huis geproduceerd en worden duurzame materialen gebruikt. Ook zitten in de verpakkingen van het porselein kleine kleurfiguurtjes verstopt om mee te spelen, de verpakking wordt dus niet direct weggegooid.

Formaten en verkoopprijzen:

De Juggling plate: 13cm, Adviesprijs €12,95
De Fishing Bowl: 22cm, Adviesprijs €11,9
Het pizza/pannenkoekbord; 31cm, Adviesprijs €19,95
 

Voor verkooppunten en meer informatie: www.diningkids.com 

kinderservies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *