2e huis blokhut

Creëer je 2e huis in je tuin!

Ondanks dat er nog een paar mooie dagen aankomen is het tuinseizoen toch echt voorbij. Tijd dus om na te denken wat je met de tuin wilt gaan doen? Is hij nog helemaal naar je zin of ontbreekt er nog iets? Kan je nog iets toevoegen?

Een van de items die je kan toevoegen is een blokhut. Een blokhut biedt je namelijk een hele boel mogelijkheden. Je creëert een 2e huis in je eigen tuin!

Waar kan je je 2e huis voor gebruiken?

  • Eindelijk ruimte voor je hobby. Je kan hier schilderen, muziek maken, je naaimachine neerzetten. Kortom de plek om je creatief uit te leven
  • Kantoor aan huis. Ideaal, werken in je eigen achtertuin.
  • Gameruimte voor de kinderen. Je kan het ook opdraaien. Jij neemt het huis in beslag en voor je kinderen richt je een eigen gameruimte in. Lekker chillen maar wel dichtbij huis.
  • Opbergruimte. Iedereen heeft opbergruimte te kort.

Wil je het liefst de ruimte voor jezelf gebruiken maar moet je de rest van het gezin nog overtuigen? Plaats dan een terrasoverkapping naast de hut. Hier kan iedereen ten aller tijden chillen, je man kan er bbq-en wanneer hij wilt en jij hebt je prachtige eigen plekje om je in terug te trekken.

Meer weten? Laat je adviseren door een blokhutten specialist. Zij verkopen bouwpakketten die makkelijk en vaak al binnen 1 dag in elkaar te zetten zijn.   

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *