villeroy & boch pasen

Creëer een sfeervol (paas)interieur met de voorjaarscollecties van Villeroy & Boch

Het voorjaar is in aantocht. Haal de lente nog sneller in huis met de nieuwe voorjaarscollecties van Villeroy & Boch. Er is ruime keuze doordat de collecties Farmers Spring, Spring Fantasy en Mariefleur Spring naast servies ook uit decoratieve accessoires bestaan. Zorg net voor dat beetje extra’s tijdens een heerlijk paasontbijt, een lekkere brunch of een gezellige high tea.

Farmers Spring
Hou je van landelijke sferen? Dan past Farmers Spring perfect in jouw woning! De collectie bestaat onder meer uit borden, kopjes, serviesschalen en vazen met een fris groen design. Het paasfeest is compleet door de uitbreiding met vijf porseleinen hazen die de tafel net dat extra feestelijke paastintje geven.

Spring Fantasy
Een romantische sfeer creëer je met de nieuwe collectie Spring Fantasy. Prachtige kleurrijke bloesem zoals narcissen, tulpen en madeliefjes vormen het speelse decor. Het is een zeer gevarieerde collectie door bijvoorbeeld de porseleinen figuren die kunnen staan of hangen, de kleine voorraadpot, de prachtige etagère en vaas in de vorm van een laars.

Mariefleur Spring
Tover het huis om tot een juweel met de nieuwe collectie Mariefleur Spring. De intense kleuren zoals roze, lichtgroen en zonnegeel geven het pure witte porselein een prachtige moderne uitstraling. Jouw huis is snel helemaal in de paas- of lentesfeer met dit servies, het presentatiebord voor eieren en de andere accessoires.

“Haal de lente in huis met de nieuwe voorjaarscollecties van Villeroy & Boch. Voor iedere smaak is er wat wils!”

Villeroy & Boch
Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.nl, ga naar de webshop, mail naar [email protected] of bel met 030 247 34 70. Op de Facebook– en Twitteraccounts van Villeroy & Boch doe je veel inspiratie op.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch – met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland – heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met meer dan 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen.

Fruehling2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *