solis

Cool down: een frisse wind door je huis met Solis

Te droge, vochtige of warme lucht in huis? De ventilatoren en luchtbevochtigers van Solis zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Keep it cool!

Nog even en dan gaat het seizoen van de hittegolven weer van start: heerlijk! Mits je op het strand of aan een zwembad ligt. Thuis kan de broeierige warmte al gauw voor klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid zorgen. Met een design ventilator van Solis is dat probleem snel opgelost. De ventilatoren zorgen voor een aangename verkoeling in je huis en zijn door hun mooie uitstraling ook nog eens een hele fijne aanvulling op je interieur.

Sereen wit

Hoofdpijn, concentratieproblemen, droge hoest, huid of ogen en een lage weerstand? Dan kan het zijn dat de lucht in je huis te droog is. Droge lucht in de slaapkamer kan bovendien zorgen voor een slechte nachtrust, ook bij kinderen. Omdat buitenlucht ook een lage luchtvochtigheid kan hebben, is alleen een raam open zetten soms niet voldoende. Een luchtbevochtiger kan dan de oplossing zijn. De SOLIS Ultrasonic Vapo-Flûte is een ultrasone vernevelaar die een koele, micro fijne nevel verspreidt. Zo houd je de luchtvochtigheid in huis gemakkelijk op peil: wel zo gezond! De SOLIS Ultrasonic Vapo-Flûte kost 149,90 euro. Met de verwisselbare verlengstukken kun je hem eenvoudig in hoogte aanpassen.

Sssst…

Deze ventilatoren en vernevelaar van Solis zijn erg stil. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt voor de slaapkamer. Ze worden geleverd met een afstandsbediening, zo kun je ze ook op afstand een standje hoger of lager zetten. Daarnaast verbruiken ze weinig energie: slechts 35-50 Watt.

Robuust en industrieel

De SOLIS Revolvair heeft een roterend frontrooster, waardoor hij in elke gewenste richting kan blazen. Zo kan hij vanaf een kast naar beneden blazen of juist naar boven als hij op de grond geplaatst staat. De ventilator heeft een robuuste metalen behuizing en schakelt automatisch uit als hij omkantelt. De SOLIS Revolvair kost 119,90.

solis

Strak design

Deze SOLIS Easy Breezy past prima thuis binnen de zwart/wit trend anno 2015. De design-torenventilator heeft een digitale temperatuuraanduiding en zorgt voor een verfrissende bries in iedere ruimte. De SOLIS Easy Breezy kost 139,90 euro.

solis airco

Smart, healthy & tasty

De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer grills, blenders, luchtbevochtigers en sapcentrifuges heeft SOLIS alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.

Website: www.solis.com

Facebook: facebook.com/SolisOfSwitzerland

Twitter: @SolisNederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *