Computerkast anno 2015

Vorig jaar mei kreeg ik een mail van een van mijn volgers dat ze op zoek was naar een leuke computerkast maar niets kon vinden. Ik heb toen voor haar een overzicht gemaakt met meerdere kasten: Top tien computerkasten. Deze blog wordt nog heel erg veel bekeken en de laatste tijd krijg ik er ook heel erg veel reactie op. Zo blijkt de 1e kast nergens meer verkrijgbaar te zijn terwijl veel mensen deze juist zo leuk vinden. Tijd dus om er nogmaals een blog aan te wijden en ditmaal met kasten die nog wel leverbaar zijn.

  1. Een witte veelzijdige computerkast

witte computerkast landelijk

Deze kast wordt gemaakt bij Meubelmakerij Grenenhoeve. De kast biedt naast ruimte voor je computer ook volop ruimte voor je administratie en kantoor artikelen.

2. Zweeds kastje

oud zweeds kastje

Deze kast komt uit de winkel Rosa Rugosa. Zij halen meubels uit Zweden. Deze kast is dus niet altijd op voorraad. Maar als ze deze niet hebben staat er misschien wel weer een andere leuke tussen op http://www.rosarugosa.nl/c-524050/kasten/

3. Klein computertafeltje

steigerhouten bureau

Deze tafel kwam ik tegen op Pinterest en is door de eigenaar zelfgemaakt. Ik vind het echt een super schattig tafeltje en perfect als je niet heel veel ruimte hebt. Voor mij zou de tafel echter wel iets te klein zijn omdat ik altijd mijn agenda en planner naast mij heb liggen als ik achter de computer zit maar als je alleen maar surft is dit tafeltje perfect.

4. Bureau onder trap

In de meeste nieuwere huis zit een kast onder de trap. Een kast die veelal gebruikt wordt voor de voorraad maar je kan er veel meer mee. Op de blog van Marjolijn zag ik wat zij met deze ruimte heeft gedaan en eigenlijk is dit voor vele een voorbeeld. Want waarom deze ruimte gebruiken als voorraadkast als je een supermooie werkplek kan maken.

bureau trapkast

bureau trapkast

Op haar site Thestyleofmissm krijg je een goed beeld hoe gezellig deze plek is. En er staan overigens nog veel meer leuke ideeën op haar blog.

5.  Een moderne computerkast

urban-favorites-computerkast-hoogglans-zwart

Ook voor degene die meer houden van modern heb ik een mooie kast gevonden. In deze kast kan je mooi alles wegwerken. De kast is er in verschillende kleuren en verkrijgbaar bij De tafel van 10.

6. Landelijke computerkast

landelijke computerkast

Nog een kast die prima past in een landelijk interieur. Misschien in een andere kleur maar dat kan jezelf doen. Te koop bij Meubeloutletdekoning.

Vorige keer kon ik er met gemak 10 vinden maar nu vond ik toch veel dezelfde kasten. Ik hoop dat ik je hiermee weer heb kunnen inspireren. Persoonlijk heb ik geen computerkast. Ik werk met mijn laptop aan de eettafel. Ik heb wel een kantoor maar ik vind het gezellig om bij de rest van mijn gezin te zitten. Maar een kast zou best handig zijn want zo kan ik’s avonds alles afsluiten. Misschien toch maar eens gaan kijken of ik er een kan vinden die bij mijn interieur past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *