Bureaustoel

Gisteren plaatste ik een blog over computerkasten. Tegenwoordig wordt er veel thuis gewerkt. Veel bedrijven promoten het nieuwe werken. Een of meerdere dagen in de week thuis werken. De werknemer heeft dus vaak naast een plek op kantoor ook een thuiswerkplek. En niet alleen mensen in loondienst ook veel zzp-ers hebben kantoor aan huis. Bij de blog van gisteren hoort dan dus ook een blog over bureaustoelen. Twee blogs die je inspireren om een mooie thuiswerk plek te maken.

  1. De Eames bureaustoel

bureaustoel zwart

Een van de stoelen die zo mooi staan op een kantoor maar ook perfect in jouw eigen thuiswerkplek past. De Eames bureaustoel zit heerlijk en heeft een moderne uitstraling toch past hij ook prima in een landelijke sfeer.

2. Een witte bureaustoel

bureaustoel hoge leuning

Heb je liever een witte stoel dan heb ik een optie met een hoge rug voor je gevonden. Ikzelf heb altijd liever een stoel met een hoge leuning. Je zit toch veel achter je bureau en ik vind het heerlijk om soms even achter over te leunen. Als ik in de wacht zit tijdens het bellen of als ik ergens even na wil denken vind ik het heerlijk om even met mijn rug helemaal in de rugleuning te zakken. Perfecte manier om even je spieren te ontspannen. Deze witte bureaustoel heeft een hele hoge rugleuning dus kan er heerlijk in ontspannen worden.

3. De patchwork stoel

eames stoel

Niet iedereen vind het mooi om een bureaustoel in zijn woonkamer neer te zetten en daarvoor is er een alternatief. Want je kan ook een leuke eetkamerstoel gebruiken als bureaustoel. Als je werkt gebruik je hem als bureaustoel, ben je klaar met werken dan zet je hem weer aan tafel of als losse fauteuil neer. En deze Eames patchwork stoel zit niet alleen lekker, hij ziet er ook nog eens heel erg leuk uit.

4. Basis bureaustoel

basis bureaustoel

En voor iedereen die gewoon iets simpels wil is er de basis bureaustoel. Een bureaustoel hoeft geen eyecatcher te zijn, een bureaustoel moet je ondersteunen tijdens je werk en zorgen dat je geen last van rug of schouderklachten krijgt. Een basis stoel is dus belangrijk. Laat je dus niet beïnvloeden door de prijs maar door zijn comfort.

Er zal in de toekomst steeds meer vanuit huis gewerkt gaan worden creëer dus een goede maar ook gezellig werkplek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *