eye ovale tafel

Collectie Arp design uitgebreid met twee nieuwe ovale tafels

Het Nederlandse meubelmerk Arp design heeft vanaf vandaag twee nieuwe ontwerpen toegevoegd aan haar collectie: de ovale tafels Eye en Spitz.

Twee unieke ontwerpen met ieder een eigen bijzondere uitstraling. Ambachtelijk gemaakt door twee Haarlemse meubelmakers, waar Arp sinds de oprichting in 2004 mee samenwerkt.

Materiaal: massief eiken
Afwerking: zwarte beits en olie
Afmeting: 260x115x75cm, afwijkende maten in overleg
Prijs: € 6.200,-

Spitz ovale tafel

Ontwerp: Sarah Trenité

Geometrische vormen gecombineerd met een sierlijke ovaal, dat is de Spitz. Een lichte en elegante ovale tafel, met de poot als spitzen van een balletdanseres. Fijne lijnen gevat in een sterke constructie.

Materiaal: massief eiken
Afwerking: matte lak
Optie: poot en/of blad in zwarte beits en olie
Afmeting: 250x115x75cm, afwijkende maten in overleg
Prijs: € 3.350,-

Over Arp

Met de lancering van de Longlegs, een ovale tafel met kruispoot, startte Sarah Trenité in 2004 met Arp design. De Longlegs is sindsdien het meest succesvolle ontwerp. Hoewel Arp bekend staat als een tafelmerk, bestaat de collectie ook uit kasten, kleinmeubilair en lampen.

Alle ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit en hebben bovenal een eigentijds klassieke uitstraling. Arp is gevestigd in de BakkeRij op het Figeeterrein in Haarlem en heeft hier ook een showroom. 

De gehele collectie is te vinden op www.arpdesign.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *