coffee

Coffee essentials

Op elke hoek van de straat is tegenwoordig wel een hip koffietentje te vinden. Heel logisch want koffiedrinken wint steeds meer aan populariteit. Maar die heerlijke koffie, latte macchiato, flat white of cappuccino maak je heel eenvoudig thuis. Tover jezelf om tot een ware ‘barista’ met deze leuke items van Leopold Vienna!

Bij een lekker ontbijtje hoort uiteraard koffie! Daar zorg je voor met de mooie glimmende koperen French Press koffiemaker van Leopold Vienna. Deze eyecatcher staat daarnaast ook nog eens prachtig op het aanrecht – het oog wil immers ook wat. € 24,95 (350 ml) en € 32,95 (800 ml)

Milky way

Voor veel koffieliefhebbers begint de dag met een heerlijke grote kop cappuccino. Maak thuis dé perfecte schuimende melklaag met deze luxe melkopschuimer van Leopold Vienna. € 16,95 (400 ml)

Sweet like chocolate

Bij koffie hoort iets lekkers. Op deze schattige mini etagère van Leopold Vienna presenteer je overheerlijke bonbons voor visite of gewoon lekker voor jezelf. De etagère heeft twee lagen en is gemaakt van RVS. € 22,95

Hoe leuk is het om die zelf gemaakte latte macchiato of espresso te presenteren in een mooi glas? Dat kan met deze dubbelwandige glazen. De hittebestendige glazen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Latte Macchiato glazen € 19,95 (set van 2), Espresso glazen € 14,95 (set van 2)koffie dubbelwandig

De koffiecups bewaar je in deze mooie voorraadbox van Leopold Vienna met handige klepdeksel. De voorraadbox van acryl is ook geschikt voor het bewaren van andere producten. € 19,95

koffie cupsbox

Slow coffee is hot. Met deze RVS koffiemaker French Press Luxe kun je overal ter wereld verse koffie zetten in slechts enkele minuten. € 16,95 (350 ml) en € 24,95 (600 ml) 

koffieopschuimer

Over Leopold Vienna en de Bredemeijer Group

Leopold Vienna verkoopt trendy en praktische artikelen op het gebied van koffie, thee, wijn, bar en barbecue. Het merk vormt samen met de merken Bredemeijer en Zilverstad de Bredemeijer Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *