tafel sloophout

Binnenkijken bij Blogger Renata

Al lang van plan, maar hier is dan mijn allereerste blog ! En als ik ergens over wil bloggen is het natuurlijk over interieur, mijn grote passie. Ik heb hier 10 jaar geleden al vorm aangegeven door een webshop www.bezigebebie.nl  te starten met vintage en opgeknapte kinderkamer meubels en accesoires. Die heb ik nog, 5 jaar geleden is daar een meubelmakerij bijgekomen, waar ik samen met mijn man, sloophouten meubels op maat maak. Toevallig sinds deze week is dan ook onze tweede webshop www.sloophoutwerk.nl  online gegaan !

Renata visee

Mijn woonstijl zou je het best kunnen omschrijven als eclectisch. Hier thuis zie je dat dan ook terug in een frisse combi van vintage, industrieel en scandinavisch wonen. Er staat bijvoorbeeld een sloophouten tafel met 4 industriele kantinestoelen en 2 knalgele designstoelen tegen een roze met witte harlequin behang muur met daarnaast een antieke Franse vitrinekast.  Vintage meubels geven zoveel meer sfeer dan nieuwe vind ik. En het is natuurlijk kicken om nét dat super item te vinden op de rommelmarkt of bij de kringloop waar je allang naar op zoek was ! En voor zoveel minder geld als dat je iets gewoon in de winkel koopt. Soms is het wel lastig als interieurfreak om te kiezen. Ik ben fan van pasteltinten met hier en daar een wat feller accent. Maar ook het zwart-wit van nu vind ik mooi, dus dat accent heb ik onlangs ook hier en daar toegevoegd. Als je het allemaal subtiel houdt, is het prima te combineren !

Groeten Renata Visee

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *