Canvasdoeken op maat

Canvasdoeken op maat

Tekstopcanvas ontwerpt canvasdoeken op maat. Wat is er nu leuker dan je lievelingsgedicht of tekst op canvas, helemaal naar je eigen wensen. Wij vervullen al je wensen, van kleur tot formaat en van lettertype tot stijl. Wij hebben bijvoorbeeld al huwelijksaanzoeken op canvas gedrukt, gedichten van geboortekaartjes, liefdesverklaringen, eigen gemaakte gedichten en nog veel meer!

Zoek je al heel lang de perfecte muurdecoratie, maar is het vaak net niet helemaal naar je zin. Laat dan een tekst op canvas ontwerpen, wij ontwerpen hem voor jou op maat. Laat je favoriete gedicht  of tekst op canvas drukken voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Bijzonder tekst op canvas

Kies bijvoorbeeld voor een mooie of bijzondere tekst, een gedicht, een tekst van een geboortekaartje, een huwelijksaanzoek, een songtekst of een combinatie van je mooiste foto op canvas met eigen tekst! Alles is mogelijk en wordt geheel naar jouw wensen ontworpen.

Een eigen canvas laten maken is heel eenvoudig en hangt in een handomdraai bij je in huis. Bestellen is simpel je geeft je wensen door en wij gaan aan de slag om voor jou een eigen tekst op canvas te ontwerpen.

Voor een eigen ontworpen canvas kom je dus langs bij Tekst op canvas!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *