Canvas met letters maken

Tekstborden zijn helemaal in op dit moment. Borden in een industriële stijl maar ook borden met een landelijk brocante look met de meest inspirerende teksten zijn volop in de winkels verkrijgbaar. Wil je je onderscheiden van andere? Wil je een bord wat niemand anders heeft of heb je een bijzondere tekst in je hoofd dan kan je er zelf een maken.

Je kan natuurlijk gewoon een tekst op een houten bord of canvas schilderen maar ik heb een erg leuke manier gevonden om een bijzonder bord te maken.

Canvas met eigen gemaakte letters.

Via via kwam ik op de website van Karin Joan terecht. Karin is een blogger en is dol op zelfmaakideeen/DIY’s. Op haar blog vind je dan ook een groot assortiment zelfmaakideeen. Ook heeft ze voor haar nieuwsbrieflezers een groot assortiment aan gratis downloads.

Een van haar ideeën is het canvasdoek met een eigen tekst. En het leuke van dit doek is je kan alle letters zelfmaken. Karin heeft verschillende lettertypes maar ook verschillende methodes gebruikt om dit bord te maken. Op haar site, canvas met 3d letters, vindt je een uitgebreide werkomschrijving inclusief foto’s per lettertypes maar ook een video waarin ze precies uitlegt hoe je alles maakt. En zeker na het zien van de video zal je zelf ook graag aan jouw doek willen beginnen want Karin laat echt duidelijk zien hoe makkelijk het is om deze canvas te maken. Daarbij is het ook echt een vorm van budget wonen want de meeste materialen komen van de Action of de Hema.

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *