Buitenfeestje

Nu het weer steeds beter wordt spenderen we ook steeds meer tijd buiten. Misschien heb jij een grote tuin of juist een buitenruimte die wat kleiner is, voor elk formaat tuin of balkon zijn er prachtige tuinmeubels en -accessoires te vinden. Zo maak je van jouw tijd in de tuin een echt buitenfeestje. Lees snel verder voor tips over hoe je jouw buitenruimte omtovert tot een heerlijke plek.

Eten in de buitenlucht

Lekker eten in je tuin of op balkon met vrienden en familie, hoe fijn is dat? Het is dan extra fijn als je een prachtige tuintafel en comfy stoelen eromheen hebt staan. Zo tafel je lekker lang na en geniet je van de zwoele avonduren. Afhankelijk van de grootte van je buitenruimte kun je een sfeervolle eethoek creëren. Laat de sfeer van je eetruimte binnen doorlopen naar je tuin of ga juist voor een heel andere stijl. Ook voor in de tuin vind je allerlei vormen tafels. Ga voor een rond exemplaar als je iedereen aan de tuintafel graag goed wil kunnen aankijken en je beperkt de ruimte hebt of kies voor rechthoekig als je genoeg plek hebt. Plaats er een aantal fijne tuinstoelen omheen. Ook qua stoelen heb je genoeg keus in vorm en materiaal. Bij Hartman vind je prachtige tuintafels en -stoelen die een echt feestje maken van jouw buitenruimte. Maak de eethoek helemaal af met een outdoor tafellamp, voor de lange zomeravonden.

Buiten loungen

Net als binnen kun je ook in je tuin of op het balkon een hoekje inrichten waar je lekker kunt neerploffen na een lange dag. Heb je veel ruimte, ga dan voor een loungeset met een hoek. Zo kun je heerlijk met je benen omhoog zitten of juist met veel mensen plaatsnemen. Maar ook met een kleine tuin of balkon kun je een fijne plek creëren waar je lekker kunt loungen. Kies voor een kleine loungebank of twee aparte loungestoelen met een tafeltje erbij. Wil je graag je voeten ergens op kunnen leggen, denk dan eens aan een tuin-hocker. Een hocker is niet alleen handig, maar staat ook erg gezellig in je tuin. Zet een groot dienblad op de hocker en creëer zo in een handomdraai een bijzettafeltje waar je jouw favoriete zomerdrankjes op zet. Lig je het liefste languit in de zon, ga dan voor een ligbed. Deze kun je vaak verstellen, zodat je er in een relaxte houding een boek op kunt lezen, maar ook plat kunt liggen.

Je buitenruimte versieren

Maak het geheel helemaal af met fijne tuinaccessoires, zoals een vloerkleed en aantal grote plantenpotten. Door te kiezen voor potten in een groot formaat houd je het geheel rustig en speelt het groen in je tuin een hoofdrol. Met een outdoor vloerkleed zorg je ervoor dat je eet- of loungehoek echt één geheel is en daarnaast staat het natuurlijk erg gezellig.

Ben je geïnspireerd na het lezen van dit artikel? Neem dan eens een kijkje online woonwinkel Sohome. Bij Sohome vind je alles om van jouw buitenruimte een echt buitenfeestje te maken.

Foto door Allyson SALNESS via Pexels

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *