Buiten

Ah… wat een heerlijke en prachtige dagen. Erop uit trekken is zoveel fijner met een zonnetje. Ik geniet van de bloesem aan de bomen, de paardenbloemen in de weilanden en de zon op onze huid. Ook verdiend de buitenboel wel weer een opknapbeurt. Een likje verf hier en daar, de ramen mogen wel weer gewassen worden, een paar geraniums op de buitentafel. Maar oh help! Die buitentafel!!!

We kochten ruim 12 jaar geleden een houten tuinset wat niet meer je-van-het is, vooral niet wanneer we het vergelijken met de geweldige meubels die vandaag de dag te koop zijn. Maar ik werd geïnspireerd door een simpel plaatje op internet. Geen interessant terras, niet het simpele bankje dat de aandacht trok maar juist een tof vintage laken over de (opklap)tafel en een kan met bloemen erop… zo simpel, zo mooi… Heel goed om je soms te realiseren dat het ideale plaatje niet een duur lounge set hoéft te zijn… niet de meest bijzondere meubels maar de aankleding zorgt voor de charme. Dús op zoek naar een retro laken voor de tafel. Emaille teilen, emmers en kannen zát! Het beste kan ik wat bloemen plukken langs de sloot, ze zijn prachtig én het is niet zo erg wanneer ik ze dood laat gaan… Ik ben zó slecht met planten.
retro stof
Heerlijk! Dat is weer een ‘verplicht’ uitstapje naar de kringloop. Ik kijk voor alles áltijd eerst bij de kringloop want jongens! Wat gooien we met ons allen veel weg! Dat struinen niks voor jou? Gelukkig zijn er genoeg toffe brocante en vintage winkels die dat struinen graag voor je doen. Ook wij doen dit voor jou in binnen-en buitenland, op markten, via handelaren, … of inderdaad die éne unieke vondst bij een kringloop.
Nu proberen dat laken te scoren want ik wil dit zonnige weekend graag buiten doorbrengen.

Mariska en Ilona.

http://www.figeland.nl/

koffiepot

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *