rituals home collection

BRENG HARMONIE IN HUIS MET DE NIEUWE HOME PRODUCTEN VAN RITUALS COSMETICS

Nergens anders voel je je zo op je gemak en ontspannen als thuis. Het is je eigen rustige plek, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Hier draait het allemaal om bij soulful living. De luxe producten van Rituals geven je een goed gevoel en helpen je het geluk te vinden in de kleinste dingen. De nieuwe interieurinnovaties van Rituals verrijken je huis en je leven.

De vernieuwde keukenlijn heeft een update in design en formules. De vloeibare Hand Wash, samengesteld uit milde, hydraterende ingrediënten, houdt je handen zacht en verzorgd. Wees goed voor jezelf én voor de planeet, met de Hand Wash Refills, waarmee je al je Rituals flacons kunt bijvullen. Zo ziet je keuken er stijlvol uit én ben je milieuvriendelijk bezig.

Maak van de afwas een moment van rust en bezinning. De Dish Wash bevat plantextracten en is extra zacht voor de handen. Het afwasmiddel is verkrijgbaar in de collecties The Ritual of Dao, The Ritual of Laughing Buddha en The Ritual of Sakura. Geniet tijdens de afwas van je favoriete geur.

Na de afwas verzorg je je handen met de Hand Balm die je huid weer zacht en soepel maakt. Deze is verkrijgbaar in de collecties The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Dao, The Ritual of Hammam, The Ritual of Laughing Buddha en The Ritual of Sakura.

Op de Luxury Tray, verkrijgbaar in antiek blauw of wit marmer, komen de keukenproducten pas echt goed tot hun recht. Met dit onmisbare keukenaccessoire geef je de keuken extra elegantie.

rituals badkamer

Bij soulful living gaat het om het creëren van een ontspannen en warme sfeer en daarvoor zijn de Scented Candles erg geschikt. Rituals steunt graag milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde initiatieven. De formule van de geurkaarsen is aangepast, welke nu voor 70% uit zonnebloemwas bestaat. De collectie kaarsen is uitgebreid met nieuwe geuren. De verfrissende, aromatische geuren van Savage Garden en Tangerine Tea werken verkwikkend, terwijl de kruidige Precious Amber en Wild Fig het ideale geurdecor vormen voor inspiratie en ontspanning. De XL-kaarsencollectie is uitgebreid met The Ritual of Sakura, Goji Berry en Precious Amber.

De Fragrance Sticks zorgen voor een langdurige geurervaring, op een stijlvolle en natuurlijke manier. De geurstokjes zijn nu verkrijgbaar in nieuwe geuren: Savage Garden, Tangerine Tea, Precious Amber en Wild Fig.

De Parfum d’Interieur kan gebruikt worden voor een directe geurboost. Met één keer sprayen zorgt dit parfum al voor rust en comfort. Niet alleen verkrijgbaar in de nieuwe Wild Fig-geur, maar ook in favoriete geuren als Green Cardamom en Black Oudh.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de

Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *