textielcollectie kinderkamer ikea

Breng de kinderkamer tot leven met de nieuwste textielcollecties van IKEA

  • Nieuw textiel voor kinderen van alle leeftijden
  • Schattige olifantjes, krukjes van mos en skatende honden
  • Vanaf april verkrijgbaar bij IKEA

Warme dekens, vrolijke krukjes en knusse kussens; met textiel breng je op een simpele en betaalbare manier de kinderkamer tot leven. En laat IKEA nu net drie nieuwe textielcollecties voor kinderen lanceren. Aan alle leeftijden is gedacht: van schattige olifantjes voor baby’s tot coole prints voor tieners. De nieuwe textielcollecties zijn vanaf april verkrijgbaar bij IKEA.

 babykamer ikea

Bad en bed
Van bad- tot bedtijd, de CHARMTROLL textielcollectie met schattige olifantjes heeft alles in huis om je kleintje te vertroetelen. Bovendien maak je de babykamer in een handomdraai warm en knus. De collectie bestaat onder andere uit een handdoek, babyslaapzak, deken, bedhemel en beddengoed van natuurlijk katoen en lyocell.

krukje ikea kinderkamer 

Zo zacht als mos
De nieuwe STICKAT textielcollectie voor kinderen vanaf 3 jaar is geïnspireerd door het bos. Zoals deze krukjes met een bovenkant zo zacht als mos. De kleurrijke hoezen kunnen in de wasmachine.

 kinderkamer  ikea

Opgeruimd staat netjes

De STICKAT manden geven niet alleen kleur aan de kinderslaapkamer, maar zijn ook nog eens heel geschikt voor het opbergen van rondslingerend speelgoed. Dag rommel!

 ikea kinderkamer

Funky beddengoed

Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar hebben de designers van IKEA samen met een groep kinderen beddengoed ontworpen met coole prints. Ga je voor het funky design van FLICKÖGA of het geometrische patroon van GULTRATT? Het beddengoed is gemaakt van een mix van katoen en zacht lyocell, een milieuvriendelijk materiaal.

kussen ikea

Alle gekheid op een stokje
Een keyboard spelende egel of toch liever een skatende hond? Niets is te gek voor THORINE. De kussens passen trouwens perfect bij het FLICKÖGA en GULTRATT beddengoed.

Over IKEA Group
Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 315 woonwarenhuizen in 27 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY14 716 miljoen bezoekers in de vestigingen en 1,5 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op ikea.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *