bouwtekeningen

Bouwtekeningen voor o.a. meubels

Door de crisis heeft de meubelbranche het niet makkelijk gehad. Mensen hielden het geld in hun zak. Ze stelde hun uitgave uit, namen een goedkoper alternatief of gingen zelf aan de slag. En dat laatste is eigenlijk helemaal niet moeilijk.

Meubels maken

Ik denk dat met de komst van steigerhout het zelfmaken van meubels de afgelopen jaren enorm in de lift heeft gezeten. Vele hebben in de tuin een eigen gemaakte steigerhouten loungebank staan. Of wat dacht je van de steigerhouten eettafel. Ook een item dat erg populair is. Mede omdat je met steigerhout erg makkelijk meubels maakt. 

Doe-het-zelf

En eigenlijk is er ook niets leuker dan doe-het-zelfen. Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat je je eigen twee-persoonsbed zelf hebt gemaakt. Maar ook kleine dingen kan je erg goed zelfmaken. Je eigen boekenplank, lamp of een leuk krukje. Als je je zinnen er op zit is het zo gemaakt. Natuurlijk in combinatie met goed gereedschap en een paar uurtjes tijd.

Tuin

Nu kun je je huis inrichten met artikelen die je zelf maakt maar in de tuin is doe-het-zelfen helemaal perfect. Want iedere tuin kan wel een schuurtje gebruiken en deze zijn makkelijk zelf te maken.  Ook hokken voor het konijn of de hond kan je zelfmaken. Een erg leuk project om samen met de kinderen te doen.

Bouwtekeningen

Het enige wat je nodig hebt voor het maken van al die is een goede bouwtekening. Veel bouwmarkten bieden deze aan. Onder andere op de site van de Praxis vindt je een groot aanbod aan tekeningen.

bouwtekeningenbouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *