Booglamp top 10

Booglamp top 10

Voor deze week hebben een aantal leuke booglampen verzameld. Booglampen zijn ideaal in het interieur. Door zijn lange arm kan je een lamp hangen boven een tafel, bank of stoel zonder een gat in het plafond te hoven boren. Ze hebben dus ook het voordeel dat je ze makkelijk kan verplaatsen om elke keer weer een ander sfeerplaatje te creëren.

booglamp

Atelier 91: Een echt moderne design lamp

Brinklicht: Een bureaulamp zo vergroot dat hij dient als booglamp. Erg bijzondere lamp met een erg bijzondere prijs maar dan heb je ook echt een uniek stuk in je woonkamer staan.

Rietveldlicht: Deze booglamp heeft meerdere lampen waardoor je gericht iets kan verlichten. Ook geven meerdere lampen natuurlijk een extra verschijning op je muur.

4uDesigned: Een echt plaatje met zijn gouden binnenkant en erg ronde boog.

Ikea: Voor elk budget is er een booglamp. Deze van Ikea is niet duur en vind je de kap niet mooi dan kan je met een beetje fantasie de kap vervangen voor een andere en alleen gebruik maken van de boog.

Online Design Meubel: Mooi mat grijs dus in veel interieurs te gebruiken

Otto: Een simpele booglamp ideaal voor een klassiek interieur. Past ook erg goed op kantoor.

Interieur van nu: Door zijn lange arm is deze booglamp goed toe te passen op verschillende plekken. Boven een stoel als leeslamp of boven de eettafel als sfeervolle verlichting.

Home 24: Deze bijzonder booglamp kan dan wel over je eettafel heen maar verdient wel een plaats in deze top tien vanwege zijn bijzondere design.

101 shop: De foto van deze lamp zegt genoeg en geeft gelijk goed weer wat je met een booglamp kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *