booglamp

Booglamp top 10

Foto: Bol.com | vloerlamp Big-Deal Deluxe

Booglampen zijn ideaal in het interieur. Door zijn lange arm kan je een lamp hangen boven een tafel, bank of stoel zonder een gat in het plafond te hoven boren. Ze hebben dus ook het voordeel dat je ze makkelijk kan verplaatsen om elke keer weer een ander sfeerplaatje te creëren.

booglampDeze prachtige vloerlamp is mat zwart. De binnenkant van de kap is goudkleurig, waardoor je een sjieke uitsraling krijgt. De lamp is in hoogte verstelbaar.
H 140 x B 30 x D 60cm
lamp Linstrom

Deze booglamp heeft een hele mooie curve. Hij rijkt niet zo ver, maar staat heel elegant, ook in een kleinere ruimte.
H 183 x B 45 cm
Booglamp Buk I
booglampDeze booglamp past helemaal in de huidige woontrends. Opvallend is de gevlochten kap van metaal. Prachtig met een Led kooldraad lamp
H 192 x B 45 cm
Davidi Design Curl
booglamp modernDan deze moderne krachtpatser. Prachtige boog, waarin het led licht geïntegreerd is. Het licht is dimbaar, dus ideaal voor een boek, maar ook voor romantisch licht
H 200 x B 65 cm
Booglamp Piegato
booglampWil je echt opvallen en ben je dol op booglampen, neem dan drie lampen op één voet. De lampen zijn in hoogte verstelbaar en de kappen van donker plexiglas. Alweer een goede combinatie met Led kooldraad lampen

Staande lamp Gramenius II
booglamp bowHele mooie veelzijdig grote booglamp Bow is er in verschillende uitvoeringen. Koper, groen, messing, Wit of zwart marmeren voet, of een rookglas kap. Elegantie voor elke stijl.
Deze lamp heeft een E27 fitting en integreert dus prima met Philips Hue lampen

Booglamp Bow
Even geen grote boog, maar wel een mooie buiging voor dit mooie model. Geïnspireerd door architectuur, mat zwarte boog met mat glazen bollen op een zwart marmeren voet. Ware kunst.
H 170 x B 15 x D 43cm

Booglamp Alaia
Booglamp Albert misstaat niet in een skandinavisch design. De materialen zijn gepoedercoat metaal en hout. Door de relatief korte kap straalt Albert zijn licht breed de huiskamer in.
H 176 x B 121 x D 35cm

Booglamp Albert
De traditionele look, zoals een booglamp moet zijn. Deze sweep heeft een prachtige boog voor bij een stoel of boven je eettafel. De kap is van katoen en verkrijgbaar in zwart, wit of grijs. De gouden binnenrand zorgt voor een mooie lichtsprijding.
H 213 x B 148 x D 40cm

Booglamp Sweep
Deze booglamp,door Joan Gaspar ontworpen voor de ginger serie heeft een bijzondere elegante kap. Deze is namelijk gemaakt van duurzame houtsoorten, papier en hars. En lamp die zich in alle interieurs staande houd.
H 212 x B 202 x D 60cm

Ginger XXL vloerlamp

Ben je geïnspireerd door de booglamp? Bekijk dan de volledige collectie van Musthaves FonqBol.com, en Home 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *