blokjes aan de muur

Blokjes aan de muur

Soms zoek je iets om een saaie muur iets mee op te vrolijken. Nu kan je dat doen door bijvoorbeeld allerlei kleuren stippen op de muur te tekenen. Of hou het in een kleur en kies bijvoorbeeld voor goud of koper. De woontrend van 2014. Maar je kan ook kiezen voor deze leuke zelfmaker.

Met maskingtape, een kwast en verf heb je binnen mum van tijd een leuke eye-catcher aan je wand toegebracht.

Maak met het tape een mooi lijnenspel waardoor er blokjes ontstaan. Let wel op dat je waterpas werkt anders krijg je erg rare blokjes. De blokjes moeten namelijk wel allemaal even groot zijn. Kies desnoods zoals in de omschrijving op I spy Diy voor een standaard blokje zodat je hiermee kan meten of je goed zit.

In het voorbeeld heeft men met alleen zwart gewerkt maar je zou ook erg leuk met verschillende kleurtjes kunnen werken. Bijvoorbeeld verschillende pastels. Of in de meisjeskamer werken met roze en paars tinten. En je hoeft natuurlijk niet met kleine vlakken te werken als je wil gaan voor meer effect kan je de vlakken ook groter maken.

En wist je dat de leuke planthangers ook zelf te maken zijn? Voor de omschrijving kijk op: zelf plantenhanger maken van I Spy Diy.

diy plantenhanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *