Bloemen in je woonkamer

Gezellige woonkamer

Nu we weer meer in de donkere tijd van het jaar zitten maken we weer meer gebruik van onze woonkamer. Nog geen paar weken geleden zaten  we avonden in de tuin nu zitten we weer comfortabel binnen. Omdat we weken in de tuin geleefd hebben hadden we geen oog voor de sfeer binnen, waarom zou je als je er toch bijna niet bent. En met de feestdagen die er aan komen gaan we ook weer niet een hele metamorfose doorvoeren omdat straks de Sint en de kerstboom zijn intrek in ons interieur doen. Toch willen we niet in een saaie huiskamer zitten.

Budget sfeermaker

Hoe ga je nu voor de komende weken sfeer in je interieur brengen? Breng sfeer in je interieur met bloemen. Een bloemstuk op je dressoir en een stuk op je eettafel zorgen al gelijk voor heel veel sfeer. En daarvoor hoef je niet te gaan voor complete bloemstukken maar een bos bloemen op een bijzondere manier neerzetten is al voldoende. Juist door out of the box te gaan en anders dan anders te denken creëer je een echte eye-catcher.

Dienblad met bloemen

Een hele simpele manier is een dienblad neerzetten met daarop kleine vaasjes. Koop 2 of 3 verschillende soorten bloemen en vul hier de vaasjes mee. Zo ontstaat er een speels effect. Heeft je moeder, buurvrouw of vriendin ook een dienblad staan koop dan samen in en verdeel de bloemen onderling voor nog meer variatie.

kleine vaasjes

Bron: Welke

dienblad bloemen

Bron: Bol

Grote vaas

Met een grote vaas heb je meteen een eye-catcher. De vaas valt meteen op als hij op tafel staat en zeker als je hem vult met grote bloemen.

50d47e09e04285615ee8195d87dd8214

Bron: &Suus

bloemen wijnfles

 

Bron: Home and Garden

Zoek je nog meer bloemeninspiratie kijk eens op mooiwatbloemendoen.nl 

Meer wooninspiratie:

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *