Bloemen houden van mensen

Afgelopen week werd ik tot twee keer toe verwent met een enorme bos bloemen. Bij de 1e bos zat een kaartje met de tekst for you. Ik plaatste hem op mijn facebook pagina en iedereen in mijn omgeving dacht meteen dat ik een schat van een man had. Helaas deze bos bloemen was niet van mijn man. Ik had de bos gekregen van Sophie. Sophie had namelijk ook zo’n grote bos bloemen gekregen en dacht dat deze van haar grote liefde kwam maar dat bleek niet het geval. Vol verdriet loopt ze daarna met haar bos bloemen door de stad en krijgt hier allemaal reacties op. En dat vind ik nu het leuke aan bloemen. Bloemen nodigen uit voor een gesprek.

Als ik op zaterdag het dorp inloop en er komen mensen voorbij met een bos bloemen dan wil ik vragen voor wie het is. Maar omdat ik dat niet durf fantaseer ik er over. Die meneer die elke keer zie fietsen met een grote bos brengt deze bloemen vol liefde naar zijn vrouw. Of dat jonge stel dat met 2 bosjes rozen loopt gaan straks langs bij hun ouders om te vertellen dat ze gaan trouwen. En dat kleine jongetje wat met zijn ouders langs loopt en vol trots een bos bloemen beet houdt gaat zo langs oma om haar te bedanken voor het oppassen.

Bloemen houden echt van mensen, bloemen maken mensen blij en verbinden mensen. Met bloemen kan je soms net even iets meer effect geven aan wat je wilt vertellen. Zo voelde ook mijn 2e boeket welke ik van een goede vriendin en haar zoontje kreeg met erg lieve bedanktekst. De tekst was al superlief maar het boeket met kleuren precies passende bij mijn interieur (en de bijbehorende knuffel) versterkte dat gevoel.

Ik ben wel erg benieuwd voor wie jij bloemen koopt en wat voor reacties jij dan op straat krijgt. bloemen houden van mensen bloemen sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *