Bloemen bestellen / bezorgen

Bloemen bestellen / bezorgen

Als je mij ergens blij mee kan maken dan is het met een mooie bos bloemen. En dan heb ik het niet over een bosje tulpen, ook leuk, maar over een echt boeket. En het liefst een boeket vol kleur en waarbij gebruik is gemaakt van verschillende bloemen in verschillende lengtes die zo uit je eigen achtertuin lijkt te komen. Het zogenoemde Plukboeket:

Bloemen bezorgen

Omdat ik zelf erg dol ben op bloemen vind ik het ook leuk om andere met een boeket te verblijden. Nou is mijn achtertuin best fraai, maar een plukboeket haal ik met mijn kleine bloemenperkje niet uit mijn eigen achtertuin. Gelukkig kan je tegenwoordig online een heel mooi Plukboeket bestellen. Mocht jij ‘s morgens bedenken dat je nog iemand wil verrassen met een boeket kan je bij Pluk n Bloom  voor 14.00 uur ‘s middags bestellen en is jouw boeket gewoon nog dezelfde dag in huis. Ideaal dus voor die vriendin die je ‘s morgens appt dat ze haar baan is kwijt is geraakt en dus wel een oppepper kan gebruiken. Of wat dacht je van je moeder? Ben je wederom vergeten om haar dit jaar te feliciteren met haar verjaardag? Werd je er aan herinnerd door je zusje? Bestel nog snel die bos bloemen en verras haar met je “spontaniteit”. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen te bedenken waarom je een mooi Plukboeket zou willen laten bezorgen. Maar soms is een bos bloemen niet genoeg en zou een mooie fles wijn, een wensballon, of een pluche beer een mooie aanvulling zijn. Bij Pluk n Bloom is dat geen probleem. Je besteld je extra attentie gewoon mee met je boeket, gratis kaartje erbij en je verrassing is compleet.

Ook voor bedrijven is online een heel mooi Plukboeket bezorgen een geweldige uitkomst. De uitstraling van een Plukboeket met een grote diversiteit van bloemen op de vergadertafel of receptie geeft heel veel sfeer. De pluk boeketten zorgen voor een exclusieve uitstraling en laat jouw klanten en bezoekers zien dat er ook aan het bosje bloemen op de tafel liefde een aandacht is besteed. Boeketten van Pluk n Bloom hebben een 7 dagen versgarantie en er is een ruime keuze aan Pluk Boeketten. Dus zorg elke week voor een nieuwe bos, met nieuwe kleuren en geuren en geniet van je exclusieve zonnestraaltjes op de werkvloer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.