De blauwe gouden tafel

De woonkleur van volgend jaar is goud en laat deze nu heel erg goed te combineren zijn met blauwtinten.

Op de 1e foto van stylemepretty zie je het al, een grote combi van goud en lichtblauw. En hier hebben ze wel heel erg uitgepakt met goud. Een prachtige gouden tafelkleed en zelf goudglitters op de borden. Ook jij kan met deze kleurstelling aan de slag.

Zo vond ik op de website van Westwing een leuke gratis printable voor deze servies zakjes waarop je de naam van je gasten kan schrijven.

naamkaartje goud

En de rest van de tafel kan je onder andere kleden met deze leuke dingen van Woonexpress. In de koeler kan je de flessen drank bewaren en met de rest van de item zet je de tafel in het (kaars) licht.

gouden kerst

kersttafel goud

Drint

En ook bij onze Hollandse Hema kan je leuk slagen voor een gouden blauwe kersttafel. Ze hebben erg veel leuke spullen met gouden sterren.

gouden kersttafel

Budget aankleding

Ga op zoek naar dennenappels en versier je stoelen er mee. Deze tafel is echt een voorbeeld hoe je met weinig toch een tafel leuk kan dekken. De flessen op tafel kan je zelf maken door lege flessen wit te verven.

kersttafel budget blauw goud

Welke

En wil je echt uitpakken hang dan ook pompoms en lampionnen aan het plafond. Dit geeft echt een super feestelijk effect.

kersttafel blauw

VT wonen

Goud is natuurlijk altijd al volop met kerst verkrijgbaar maar omdat deze kleur de trend van volgend jaar is is er nu nog meer te vinden. Het zal dus niet moeilijk zijn om voor een gouden tafel te gaan.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *