Binnenkort een Housewarming? Hier zijn 4 interieur cadeautips!

Het is weer zo ver, een van je vrienden is samen gaan wonen of heeft zelf een huis gekocht. Dit betekent dat jij weer de denktank aan moet zetten voor hét perfecte housewarming cadeau. Inmiddels is je standaard cadeau wel een beetje voor de hand liggend, daarom is het tijd om met iets nieuws te komen. Ben je op zoek naar inspiratie? Dan ben je de juiste blog beland, in dit blogartikel geven we je 4 originele cadeautips voor een housewarming.

  1. Een barbecue

Een barbecue is een grote investering, daarom is het leuk om met een groepje samen dit cadeau te geven. Als je een hechte vriendengroep bent, heb je er uiteindelijk zelf ook veel profijt van. Een barbecue is het ideale cadeau als je vrienden net klaar zijn met de tuinverbouwing. 

De klinkers, waaltjes of keramische tuintegels zijn vers bestraat, daar hoort een barbecue bij. Je denkt dat een barbecue misschien een seizoensgerelateerd cadeau is, maar dat is onzin. Het is namelijk áltijd barbecue weer. In de winter kun je er ook prima je vlees braden, alleen zal je de jas even aan moeten trekken wanneer je naar buiten stapt. 

  1. Persoonlijk keukengerei

Er is niets leukers dan het geven van iets persoonlijks. Dat geeft aan dat je echt de tijd hebt genomen om een housewarming cadeau uit te zoeken. Denk een massieve borrelplank, wijn- of bierglazen. Ook een messenset of grappig schort doet het altijd goed.

  1. Iets wat eigenlijk nergens op slaat

Heb jij ook vrienden die eigenlijk alles al hebben. En kunnen deze vrienden wel tegen een grapje? Dan kan je een hilarisch cadeau kopen zoals een grote deken of dekbedovertrek met jullie gezichten er op.

  1. Matching sleutelhangers

Ga je op bezoek bij een koppel die zojuist zijn samen gaan wonen? Dan is het leuk om matching sleutelhangers te regelen. Deze kun je laten graveren, maar je kan ook de eerste beste grappige sleutelhanger pakken die je tegenkomt.

Ga jij binnenkort naar een housewarming? Het gaat er niet om wat je mee neemt, het gaat er alleen om dat je wat meeneemt. Je vrienden zijn allang blij dat je langs komt!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *