de blauwe zolder van rowena

Binnenkijken bij Rowena

Mijn naam is Rowena en ik woon samen met mijn man, zoon van 2 jaar, twee raskatten en twee konijnen in Zwijndrecht. Al vanaf dat ik op mezelf ging wonen was het stylen in huis een passie geworden. Om de zoveel tijd kregen de meubels weer een andere plek.

Nadat ik op mijn werk de ontvangstruimte mocht inrichten en mijn hart een sprongetje maakte van geluk, dacht ik: ‘hier moet ik wat mee doen’. In 2018 begon ik aan een opleiding interieurstyling. Na een hoop tekenen en moodboards maken voor anderen, was nu onze zolder aan de beurt. Yes!

Zolder

Onze wens was om op zolder te gaan slapen. Na het plaatsen van een dakkapel en het stucen konden we verder gaan inrichten. Ik haal mijn inspiratie vooral van Pinterest. Kies een plaatje met de stijl die me aanspreekt en dan maak ik er mijn eigen draai aan. Kleuren kiezen, meubels uitzoeken en wat accessoires erbij.

Dit is het uiteindelijk geworden:

De kleuren die we hebben gebruikt, zijn staalblauw en heartwood van Flexa. De vloer is een warm eiken laminaatvloer van Karwei om het ‘vintage’ gevoel te krijgen. Zo hebben we ook een oud tv meubel op een Zweedse veiling kunnen scoren.

Wel wilde ik ook een wat romantisch vleugje, dus koos ik voor een 100% linnen dekbedovertrek van bymolle.com. Het slaapt echt heerlijk! Wil nooit meer wat anders.

De radiatorombouw in vintage stijl en een uitschuifbare kledingkast in de ruimte waar de ketel hangt, heeft mijn man zelf gemaakt. Het is een fijn plekje geworden en precies zoals ik het in mijn hoofd had. Missie geslaagd!

Wil je mij volgen op www.instagram.com/huizeewijk? Super leuk. Binnenkort is de woonkamer aan de beurt. Heb al grootse plannen…. Groetjes Rowena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *