Binnenkijken bij Lian

Hoe ben je aan het thema van je woon/slaap/kinder/babykamer gekomen?

Ik houd van lichte kleuren en een Scandinavische sfeer. Ik houd van rust en eenheid in mijn huis en dat alles op elkaar afgestemd is, zodat het een geheel is. Na een drukke dag werken vind ik het fijn als mijn huis als ‘thuis’ aanvoelt.

Hoe ben je aan je inspiratie gekomen?

Ik vind het heerlijk om op Instagram bij andere mensen binnen te kijken en inspiratie op te doen. Daarnaast lees en bekijk ik graag woonbladen voor inspiratie. Pinterest vind ik ook een fijne site. Heerlijk om een avond te zoeken en struinen. Daarnaast ga ik ook graag naar woonwinkels. Gewoon om te kijken en inspiratie op te doen.

Welke kleuren / welk behang heb je gebruikt?

Mijn basis is heel rustig en bestaat uit veel wit, beetje grijs, zwart en hout. Ik heb daarnaast een accent kleur. Nu heb ik spiced honey van Flexa op de muur. Hier zoek ik passende accessoires bij, zodat het een geheel wordt en rustig oogt.

Is er een bijzonder item, zoals een erfstuk?

Als ik op vakantie ben geweest neem ik altijd een item mee. Zo heb ik bijvoorbeeld waxine licht houders uit Cuba, polaroid foto’s uit Lissabon en twee beeldjes uit Bali.

Zijn je meubels nieuw of 2e hands?

Mijn meubels zijn vrijwel allemaal nieuw. Ik kom regelmatig bij de kringloop winkel, maar ik kan er eigenlijk nooit wat vinden. Meestal neem ik iets mee wat ik voor mijn beroep, als juf kan gebruiken.

Natuurlijk vinden we het leuk als je een ander inspireert. Waar heb je de spullen voor je kamer gevonden?

Ik shop veel bij de kwantum, leen bakker, karwei en Ikea. Daarnaast vind ik Scandinavische woonwinkels en merken ook mooi, maar vaak zo duur. Vaak zoek ik dan iets wat erop lijkt.

En als laatste, heb je nog een leuke tip voor alle andere die bezig zijn met hun interieur? Bijvoorbeeld je favoriete woonwinkel. Of tips waar jij altijd rekening mee houdt als je een kamer inricht.

Ik houd van rust in mijn huis. Dat creëer ik door veel kleuren terug te laten komen, zodat er eenheid bestaat. Ik houd van budget shoppen dus ik struin op zondag de folders door en kijk goed naar aanbiedingen, want een tof interieur hoeft helemaal niet duur te zijn!

scandinavisch interieur
scandinavisch interieur van lian
scandinavisch interieur

Volg Lian op Instagram: https://www.instagram.com/thuisbijlian/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *