BadkamerExclusief

Badkamerexclusief.nl, is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar onderscheidende producten voor de badkamer. Vooral het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen maakt Badkamerexclusief.nl bijzonder.

Naam: BadkamerExclusief

Omschrijving: De webshop met persoonlijke aandacht voor u als klant om u te adviseren op het gebied van teakhouten badkamermeubels, wastafels uit diverse natuursteen soorten, terrazzo en keramiek, mozaïektegels en kranen. En mits een langere levertijd geen probleem is levert Badkamerexclusief.nl ook maatwerkmeubels voor uw badkamer. Tevens biedt Badkamerexclusief.nl diverse onderhoudsmiddelen aan om alle producten te beschermen en reinigen. Alle producten zijn uit eigen import en direct uit eigen voorraad leverbaar.

JeBuTrading en HO-Jeuken importeren hun gehele collectie producten zelf uit Indonesië, China en Vietnam. Hun uitdaging is om producten aan te bieden die onderscheidend zijn ten opzichte van andere aanbieders van soortgelijke producten. In de loop der jaren is het hen gelukt om een uitgebreid netwerk op te bouwen. Dankzij de nieuwe communicatie mogelijkheden hebben ze rechtstreeks en frequent contact met de mensen die deze mooie producten ook maken. Kortere lijnen zijn niet mogelijk. Vanaf eind 2014 is de badkamermeubelproducent van Badkamerexclusief.nl in Indonesië SVLK-gecertificeerd. Dit houdt in dat Badkamerexclusief.nl door de Indonesische overheid goedgekeurd is om teakhout te laten verwerken.

URL: https://www.badkamerexclusief.nl/
Adres:
Brugstraat 18 
5712 AZ Someren

Bereikbaar via:
Telefoon: 0493-741011
E-mailadres: info@badkamerexclusief.nl

Badkamerkoopjes:

About Author

You May Also Like

Woonwinkels

Woonwinkelen tip

Etsy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *