Betaalbare wanddecoratie

Een huis zonder foto’s of schilderijen aan de muur is een leeg en kaal huis. Wanddecoratie geeft sfeer aan je interieur. Ik heb 5 keer betaalbare kunst artikelen voor je opgezocht.

1. Kunstlijst Daimond

kunstwerk daimond

Geometrische vormen zijn erg hot in het interieur., zo ook deze daimant. Welke vrouw is nu niet gevoelig voor Daimonds. Deze is dan niet voor aan je vinger maar voor aan de muur. En door zijn neutral kleuren prima te combineren. Verkrijgbaar bij Lil.nl voor € 19,95.

2. Je bucket list aan de muur

Vorig jaar is airpart gestart. Zij verkopen unieke muurdecoraties welke je doet denken aan het vliegveld. De bucker list is mijn persoonlijke favoriet. Je eigen wensenlijstje aan je muur. En je kan ze ook echt afstrepen. Deze versie kost € 95.95. De overige schilderijen zijn verkrijgbaar vanaf € 39,95

airpart-art-bucket-list-nr2-travel

3. Een olieverf schilderij

Prachtige kleuren komen samen in dit olieverf schilderij. Doordat er verschillende kleuren in zitten kan je het combineren met elke interieurstijl. Het schilderij kost € 39,99 en is te koop bij Leen Bakker.

olieverf schilderij

4. Wereldsteden

Ben jij een echte wereldreiziger? Kon jij zonder veel moeite je bucketlist van nummer 2 invullen met plaatsen waar je nog naar toe wilt? Dan zijn deze drie schilderijtjes van Ikea ook iets voor jou. Ze zijn € 14,95 per set.

ikea wereldsteden

5. Pastel

Naast haar prachtige huis en fantastische blog kan je ook genieten van de mooiste posters van Zilverblauw.

poster zilverblauw

6. Home

Tekstborden en posters zijn helemaal in. Toch vind ik het leuk om ook daarin onderscheidend te zijn. Natuurlijk kan je bij de action of xenos een bord kopen welke je ook bij andere tegen kan komen maar zorg er wel voor dat je ook iets unieks hebt. De poster van Oh my Home zijn onderscheidend en uniek. Deze is leuk voor de babykamer en kost € 34,50.

oh my home

7. Inspirerende tekst

Ik vind inspirerende teksten altijd erg mooi voor aan de muur. Deze van Bloomingville, te koop bij VT wonen voor € 18,- geeft je een wijze les.

bloomingville tekst huisje

8. Chiwawa

En als laatste eentje voor de echte hondenliefhebber, een schilderij van een Chiwawa vol kleur. Te koop bij Woonexpress voor € 24,95

chiwawa schilderij

chiwawa schilderij

Nog meer wanddecoratie:

1 thought on “Betaalbare wanddecoratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *