betaalbaar design

Betaalbaar design dat je interieur laat sprankelen

Ben je plannen aan het maken voor het (opnieuw) inrichten van je woning? Het onder handen nemen van je interieur is iets wat je niet ieder seizoen doet. Daarom is het belangrijk dat het resultaat zo goed mogelijk beantwoordt aan het plaatje dat je voor ogen had. Het ideale interieur sluit aan bij jouw stijl, is comfortabel en vertegenwoordigt jouw persoonlijkheid. Die vereisten maken het waarschijnlijk dat je de grote woonwinkels stuk voor stuk teleurgesteld verlaat. 

Op naar een inrichting die bij jou als persoon past

Jij bent op zoek naar meer dan dertien-in-een-dozijn. Voor jou geen kasten en bankstellen met Scandinavische troetelnamen, maar ontwerpen die opvallen. En begrijp ons niet verkeerd, met de producten van grote woonketens is helemaal niets mis. Ze stellen je enkel wat minder in staat om je woning in te richten op een manier die perfect bij jou als persoon past. In plaats daarvan kies je voor design.

Een fauteuil die technologie en comfort ademt

De meesten zullen het erover eens zijn: zitmeubilair bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van je woning. Op zoek naar een comfortabele fauteuil die tegelijkertijd als regelrechte blikvanger dient? Overweeg dan eens een Leolux Pallone: het beste te omschrijven als een grote, ogenschijnlijk zwevende poef met rugleuning. De stoel, die al enkele tientallen jaren geleden op de markt werd gepresenteerd, bewijst hoe goed technologie en comfort hand in hand kunnen gaan.  

Pastoe kasten: ontwerpen die opvallen door hun eenvoud

En als we het over eyecatchers hebben, mag ook de Pastoe kast niet worden vergeten. Enerzijds vooral ingetogen en praktisch, anderzijds weer zo veelzijdig dat je er niet op raakt uitgekeken. De kasten zijn afkomstig van het Nederlandse design merk Pastoe en worden al tientallen jaren in Utrecht geproduceerd. Ze vormen een tijdloze toevoeging aan ieder interieur en kennen invloeden uit Scandinavië en de art-decostijl. 

Reden genoeg om voor vintage te kiezen

Deins je terug bij het horen van het woord design? Nergens voor nodig! Luxe ontwerpen worden nog altijd gezien als iets voor de elite, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Zeker niet wanneer je deze aanschaft op een tweedehands marktplaats. De meubelstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en kennen geen gebruikerssporen. Bovendien maak je ook nog eens een heel duurzame keuze wanneer je voor vintage gaat. Zo doet tweedehands design je interieur, je portemonnee én het milieu goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *