kruimeldieven

Stofzuigen in 2019: dit zijn de beste kruimeldieven van het moment

Ken jij ze ook? Van die lastige hoekjes in je huis waar je met de gewone stofzuiger net niet bij kunt, maar wel allerlei kruimels liggen die je mateloos irriteren. Speciaal voor die plekjes is de kruimeldief ontworpen. Er is een behoorlijk aanbod kruimeldieven beschikbaar. Volgens gebruikers zijn uitvoeringen van Black & Decker en Philips de beste kruimeldieven van dit moment.

Kruimeldieven worden beoordeeld op vermogen, prijs en gewicht

Die conclusie kan getrokken worden na de kruimeldieven test die gehouden werd. De kleine stofzuigers werden beoordeeld op de prijs, het vermogen, de accessoires, gewicht en de aanwezigheid van extra functies. Met een goede kruimeldief krijg je ook de hoekjes en kantjes lekker schoon en je gebruikt ‘m ook als je kruimels in je auto hebt. Houd je die ook lekker schoon.

Ook toepasbaar op meubels en gordijnen

Natuurlijk blijft het altijd een kwestie van smaak en budget, want je hebt kruimeldieven die erg goedkoop zijn, maar je hebt ook dure apparaten. De Philips MiniVac kwam bij de test als beste uit de bus. In alles blinkt deze sterke kruimeldief uit, al is de laadtijd van 1080 minuten erg lang in de wetenschap dat ie vervolgens slechts elf minuten gebruikt kan worden. Met 22 watt is het een sterke kruimeldief je ook toepasbaar is op meubels en gordijnen.

Lawaai wordt nogal eens als storend ervaren

Ook Black & Decker scoort goed binnen het aanbod kruimeldieven. Zo is het type PV1820L-QW opvallend vanwege de transparante opvangbak. Daardoor zie je steeds op de bak vol is of niet.  Deze kruimeldief is iets duurder, maar dan krijg je er wel een handige zuigmond bij. Opgeladen kun je tien minuten lang gebruik maken van deze kruimeldief. Ook het Black & Decker DVJ315B-QW wordt als uitstekend beoordeeld door de consument. Dit apparaat beschikt over een buitengewoon sterke accu en laadt behoorlijk sneller op dan zijn collega’s. Praktisch zijn ook de brede zuigmond en de smalle zuigneus. Nadeel kan zijn dat het apparaat wel wat lawaai produceert, iets dat door een aantal gebruikers als storend ervaren wordt. Met een kruimeldief houd je alles in je huis schoon en haal je ook gemakkelijk en snel de kruimels van je bank of stoel. Je gebruikt ‘m in de auto en houdt alle hoekjes en kantjes zo schoon als nooit tevoren.

1 thought on “Stofzuigen in 2019: dit zijn de beste kruimeldieven van het moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *