Behang collectie Couture maakt een statement van wereldse klasse

Nippend aan een cocktail met een fenomenaal uitzicht over de skyline van New York City. Een waanzinnig, luxe penthouse op de negenentwintigste verdieping in hartje Manhattan. Schitterend gelegen en het interieur is wellicht nog mooier. Geraffineerd en modieus, vol details en aandacht voor kunst uit de hele wereld. Het interieur straalt een wereldse klasse uit en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Diverse kunstwerken sieren de wanden maar vooral de
wandbekleding is een lust voor het oog.
Couture, de nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze, Nederlandse interieur decoratiemerk Origin is smaakvol, luxueus en sophisticated. Alle zintuigen worden gestimuleerd. Voor wanden die een statement maken en passen binnen een luxueuze omgeving. Waar Haute couture het hoogtepunt binnen de mode is waarbij de beste stoffen en de meest verfijnde technieken worden toegepast, is Couture het hoogtepunt op het gebied van wandbekleding. Een ambachtelijke, veelzijdige collectie die gekenmerkt wordt door textuur, reliëf en intense glanseffecten. Hoewel de uitstraling van Couture eigentijds is zijn de meer klassieke dessins uitstekend toepasbaar in een klassieke omgeving.
Weelderige, kleurrijke bloemen, grafische dessins en elegante dierenhuiden vormen een prachtige decoratie voor fraaie wanden. Ook wordt de collectie Couture aangevuld door een exclusief behang met lampen dessin dat is uitgevoerd in een zachte, chique flockprint en met glinsterende glasparels. Couture creëert diepte, het gevoel van grandeur en klasse maar bovenal stijlvolle wanden.

Kleurenpalet
De collectie Couture heeft een rijke waaier van kleuren waar warme bruin- en beigetinten, parelmoer, pauwblauw en diep framboise worden gecombineerd met sfeervolle goudaccenten, voor een geraffineerd interieur met een glamoureuze uitstraling. Couture wordt vervaardigd op een zware vliesdrager en gecombineerd met traditionele lijmdruk en zijdedruk.
Het resultaat is een duurzame en hoogwaardige collectie van fijne ambachtelijke kwaliteit. Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen
Couture wordt gemaakt op een zware vlies kwaliteit die moeiteloos te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behangis de collectie uitermate geschikt voor professionele toepassingen.

Productinformatie en verkoopadressen
De meeste wandbekleding in de collectie Couture kost tussen €45,95 en €99,50 per rol (53cm breed en 10,05m lang). De prijzen voor de wandbekleding met flock en glasparels liggen tussen €199,50 en €225 per rol (53cm x 10,05m). Couture is verkrijgbaar bij de woninginrichter en de verf- en behangspeciaalzaak. Kijk voor meer informatie over Couture en andere collecties van Origin op originlife.nl of stuur een e-mail naar [email protected]
Origin – luxury wallcoverings
Door de jaren heen heeft Origin zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin collecties. Alle producten worden door het Nederlandse Origin-designteam ontworpen. De producten stralen prestige en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.
Origin koestert haar eigen productiefaciliteit in Nederland waar zij nog wandbekleding volgens de normen van de traditionele lijmdruk produceert. Door middel van verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur wordt wandbekleding gecreëerd die voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *