badkamer

Badkamer perikelen

Wij zijn echt grote liefhebbers van het bad. Elke zondag gaan de kinderen om de beurt zeker  voor een half uur tot uur in bad. Dat bad moet niet alleen warm zijn maar ook vol met sop  zitten. En het liefst duiken ze ook doordeweeks nog een keer uitgebreid in bad. En ze  hebben het niet van een vreemde want ook wij houden erg van badderen.     Nu hebben wij niet een hele grote badkamer. Toen we ooit deze woning kochten had de  makelaar ons verteld dat achter de ruimte waar wij de badkamer wilde maken (wij hebben  een huis uit 1903 dus de badkamer zit beneden) de schuur van de buurvrouw zat. De  buurvrouw zou een oud dametje zijn en zeker bereid zijn om haar schuurtje wat op onze  grond stond te verkopen zodat wij er een grote badkamer van konden maken. Op het  moment dat we hier in kwamen wonen was ik 34 weken zwanger dus het enige wat ik wilde  was een ruimte waar ik mijn baby in bad/onder de douche kon en meer wenste ik op dat  moment niet. Een goede grotere badkamer was voor latere zorg.     Het oude buurvrouwtje bleek echter een echtpaar van een jaar of 50 te zijn die niet van plan  waren hun schuurtje op te geven dus zaten we met een veel te kleine badkamer. Er zit een
douche en bad in maar geen losse wastafel. Gelukkig hebben we deze in de keuken en  boven dus poetsen we daar onze tanden. Naast het bad en de douche moest er wel een badkamerkast  in zitten want het is natuurlijk super vervelend als je je handdoeken en  verzorgingsproducten niet in de buurt van je bad/douche hebt. Gelukkig kan je tegenwoordig  mooie smalle kasten kopen. En hebben we nu een super smalle kast staan waarin de  handdoeken liggen.

badkamermeubel

Wastafelkast

Mocht je in tegenstelling tot mij een grotere badkamer hebben dan kan je ook je wastafelkast ophangen. Als je voor beide kasten een kast zonder pootjes kiest hou je de vloer leeg en  hiermee creëer je een ruimtelijk effect. En dat is voor een kleine badkamer wel fijn.  Voor ons voelt de badkamer ondanks dat hij klein is als een spa. We genieten er elke keer  weer van. Kaarsje en tijdschrift erbij en mij hoor je niet klagen over het tekort aan meters.

badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *