Badkamer laten ontwerpen

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt, moeten er verschillende stappen doorlopen worden. In de oriënterende fase ga je op zoek naar een bepaalde stijl en kies je de kleuren en materialen die jou aanspreken. Vervolgens maak je een keuze voor de indeling, sanitair, badkamermeubels en accessoires. Wij vertellen jou alles waar je aan moet denken bij het laten ontwerpen van een badkamer.

Verschillende stijlen

Het belangrijkste wat je moet weten wanneer je een badkamer wilt laten ontwerpen, is de badkamerstijl. Hier wordt namelijk jouw nieuwe badkamer helemaal naar ontworpen. Het is uiteraard mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te combineren om zo tot jouw unieke droombadkamer te komen. Bij verschillende badkamerstijlen kan je bijvoorbeeld denken aan een rustieke landelijke stijl met veel natuurtinten of bijvoorbeeld een industriële badkamer met stoere zwarte en bronzen elementen. 

Badkamerinrichting

Na het kiezen van een bepaalde badkamerstijl, moet er gekeken worden naar wat je in jouw badkamer wilt hebben. Hierbij kun je denken aan het sanitair, meubels en accessoires die bij jou gekozen stijl passen. Ga je voor een vrijstaand bad of bouw je deze in? Een regendouche of handdouche? Of allebei? En welke verlichting kies je? Dit zijn allemaal zaken waarover je alvast kunt fantaseren. 

Inspiratie opdoen

Waar kun je je beter laten inspireren dan in een badkamershowroom. Hier zijn verschillende stijlen badkamers en elementen te bewonderen. Een specialist bespreekt met jou je wensen en de mogelijkheden. Aan de hand van een moodboard krijgt jouw persoonlijke stijl al meer vorm. Vervolgens gaat de ontwerper aan de slag met het uittekenen van jouw droombadkamer. Wanneer alles volledig naar wens is, kan deze definitief worden gemaakt.

Jouw badkamer laten ontwerpen

Ben je er helemaal uit en weet je precies wat je in jouw nieuwe badkamer wilt hebben, dan wil je graag een badkamer laten ontwerpen door een specialist die aan al jouw wensen kan voldoen. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld Laurens Badkamers in Nijverdal. De deskundige interieurontwerpers staan voor jou klaar om samen de badkamer van jouw dromen te realiseren. 

Foto door Monstera via Pexels

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *