app thuiskomen

Altijd en overal weten wanneer de kinderen thuiskomen

App van Verisure stelt ouders op de hoogte van thuiskomst

De zomervakantie is voorbij en de schooldeuren gaan weer open. Of je kind dit schooljaar nu voor het eerst alleen naar huis gaat of dat al jaren doet: als ouder wil je altijd zeker weten dat hij of zij veilig is thuisgekomen. Verisure geeft je die geruststelling. De Verisure-app is gekoppeld aan het Verisure-alarmsysteem in je huis. Schakelt je kind dit uit, dan krijg jij een pushbericht op je smartphone of tablet. Je mag dan wel niet weten wat hij of zij thuis aan het uitspoken is, je kind is tenminste veilig thuis. In Europa werd de app al meer dan één miljoen keer gedownload, waarvan ruim 45.000 in de Benelux.

De Verisure-app stuurt je een melding als het alarmsysteem wordt uitgeschakeld. En er zijn meer mogelijkheden. Met de app is het ook heel eenvoudig zelf het systeem thuis aan en uit te schakelen. Ook kun je de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis meten. Verder zijn allerlei elektronische apparaten aan en uit te zetten, waar je ook bent. Denk bijvoorbeeld aan de lampen: laat je kind thuiskomen in een comfortabel verlicht huis of overtuig inbrekers er tijdens een weekend weg van dat je toch thuis bent via de SmartPlug. Vanaf dit najaar is het met een Panasonic-warmtepomp zelfs mogelijk de temperatuur thuis in stellen met de Verisure-app.
Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure: “Niemand wil zijn kind het gevoel geven dat hij of zij constant in de gaten gehouden wordt. Maar het is wel prettig om te weten dat ze veilig thuisgekomen zijn als jij op je werk nog even iets moet afmaken. Of ze nu van school of een sportclub komen, of bij een vriendje zijn geweest – de app geeft je altijd een gerust gevoel als ze weer thuis zijn.”
Over Verisure
Verisure is een innovatief systeem voor particuliere huizen voor home control (ook wel domotica genoemd) met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen. Verisure is een toonaangevende leverancier van beveiliging voor huizen met 1,6 miljoen klanten en activiteiten in twaalf landen in Europa en Zuid-Amerika. Het Verisure-concept bestrijkt de hele keten: van ontwerp, ontwikkeling en marketing tot installatie, dienstverlening en een professionele monitoringdienst die 24/7 beschikbaar is. Dankzij een sterke focus op hoogwaardige service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de branche wereldwijd.
Voor meer informatie: www.verisure.nl
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *