slaapfeestjes ikea

Alles voor de leukste slaapfeestjes en kinderpartijtjes bij IKEA

  • DreamWorks en IKEA verzinnen nieuwe fantasiefiguren voor LATTJO collectie
  • Dekbedovertrekken met vrolijke prints en papieren servies voor traktaties
  • Nieuwe kinderproducten vanaf april 2017 verkrijgbaar bij IKEA

Bedtijd? IKEA maakt er een feestje van. Het woonwarenhuis komt in april met nieuwe dekbedovertrekken in vrolijke prints. In samenwerking met DreamWorks Studios – bekend van animatiefilms als Shrek en Madagascar – heeft IKEA nieuwe figuren toegevoegd aan de LATTJO collectie. Beleef verrassende verhalen met bijvoorbeeld de vreemde vogel of de vriendelijke vampier Victor. Je komt andere fantasiefiguren van LATTJO ook tegen op het SPRUDLA papieren servies; leuk voor kinderpartijtjes of traktaties op school. De nieuwe kinderproducten zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Dekbedverhalen

Voorlezen in bed is leuk. Maar zelf verhalen verzinnen met behulp van je dekbed en knuffels is nog leuker! Haal inspiratie uit de nieuwe dekbedovertrekken, knuffels en handpoppen van de LATTJO collectie. Zo beleef je samen de mooiste avonturen voor het slapengaan. En met een beetje fantasie is je kind zo in dromenland.

Avonturen van fantasiefiguren

Alle nieuwe figuren uit de LATTJO collectie schitteren nu ook in het boek ‘De droom van de wortelkoningin’. De spannende speelse verhalen zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 5-10 jaar. Verzin je liever zelf een verhaal voor een fantasiefiguur? Ontdek je eigen creativiteit en dat van je kind met de LATTJO verhalenkaarten.

Rustig spelen

Creëer je meer rust in de slaapkamer met de nieuwe STILLSAMT collectie. Het 100% katoenen* dekbedovertrek heeft een speels motief in zachte, neutrale kleuren. Het vloerkleed is net een schaakbord: daar kan je kind urenlang met veel plezier op spelen.

Dubbele surprise

Op zoek naar een originele cadeauverpakking? De SPRUDLA papieren cadeautasjes maken van ieder cadeautje een dubbele verrassing. De cadeautasjes zijn geïnspireerd op de figuren uit de LATTJO collectie. Met hulp van de paarse uil, de rode vos, de witte ijsbeer en het knalgroene knaagdier wordt cadeautjes inpakken kinderspel.

Papieren smulpartijtje

Maak van een kinderfeestje een écht smulpartijtje met het SPRUDLA papieren servies. De bordjes, bekers, ijsbekers en servetten zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, met feestelijke prints van de LATTJO en STILLSAMT collectie. Je zelfgemaakte cupcakes versier je natuurlijk met de SPRUDLA decoratieset.

* IKEA gebruikt 100 procent katoen van meer duurzame bronnen.

Over IKEA Group

Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. We bieden goed ontworpen, functionele en betaalbare woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit aan, die met zorg voor mens en milieu geproduceerd worden. De IKEA Group heeft 340 woonwarenhuizen in 28 landen. Daarnaast zijn er meer dan 40 woonwarenhuizen die door franchisenemers uitgevoerd worden buiten de IKEA Group. De IKEA Group had in FY16 783 miljoen bezoekers in de winkels en 2,1 miljard mensen bezochten IKEA.com. Voor meer informatie kijk op IKEA.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *